Jump to content

ivovd

Members
  • Мнения

    113
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ivovd

  1. Значи всяко едно радарче би трябвало да ги засича! Най вероятно са се маскирали някъде на "борче" и съм го приел за фалшив сигнал
  2. Здравейте, мобилната система TFR1-M на X-band ли засича или на друга честота? Питам понеже получих електронен фиш от месец юли, а нямам спомен радар детектора дали е отчел нещо или аз съм го приел за фалшив сигнал .
  3. Здравейте, при смяната на таблото ако се разполага и с ключа с които е работел имобилаизера дали е необходимо нещо да се настроива и обучава?
  4. Благодаря за информацията колега
  5. Мисля че съвпада, ето и снимка
  6. Колеги, понеже се оказа трудно да намеря километраж Jaeger и то в добро състояние, ислам да питам дали мога да го заменя изцяло със същото но VDO понеже като гледам буксите са еднакви цветове и еднакво разположени? И ако мога какво трябва да направя с имобилаизера в такъв случаи; дали може да се изолира софтуерно или по някакъв начин само тои да се прехвърли? Ето и снимки които ми изглеждат напълно еднакви.
  7. Аз имам проблем главно с оборотомера и километража, а имах предвит дали има разлика м/у дизел и бензин, 1.6 - 1.8 и т.н. или трябва да е точно като моя двигател. Благодаря!
  8. А има ли значение двигателя на колата или само трябва да е на Jaeger от А4 или А6?
  9. Здравейте, аз съм с табло с малкия фис на jaeger и километража не рабори правилно. След като го разглобих забелязах че стрелката е пукната, но не съм сигурен дали и мотирчето не е повредено. Искам да попитам от всичките табла ли може да се вземет стрелките и стъпковите моторчета или трябва да е точно jaeger? И таблата от А6 еднакви ли са с тези на А4?
  10. Здравейте, купих си Cobra SPX6700 и още нямам преки впечатления как работи и какво засича. Включих всички функции понеже никога не съм ползвал радар детектор и единствено POP режима писна за секунда снощи. Доколкото четох Ku-Band няма да трябва със сигурност. Неразбрах обаче функциите "Sefety Alert" и " VG-2 and Spectre" за какво служат и дали да ги оставя включени, както и POP режима има ли смисъл от него или дава много грешни сугнали?
  11. Здавейте, аз също съм решил да си взема и см се насочил към Cobra SPX 7700. Някои ползвал ли е този модел и накво ви е мнението за него?
  12. Здравейте колеги, днес и аз успях най - сетне да разреша проблема като укасих кабелите преди буксата. Благодаря на всички
  13. Аз мисля първо да проверя датчика на спирачната течност. Разбрах от един колега че и той прави проблеми и светва същата лампа. Някой знае ли как най лесно да го проверя дали работи нормално? При мен също ваг-кома не го лови като грешка.
  14. А знае ли някой или го има написано този знак за какво друго отговаря освен за накладки?
  15. Огледах жиците, те минават в едни тръби и няма видими поражения. Имали начин с мултицет например да се разбере дали са прекъснати кабелите.
  16. Аз нямам такъв датчик, нямат ли само електрическите хидравлики? Днес ми казаха да проверя датчика на казанчето за спирачна течност
  17. Здравейте колеги, постиянно свети на таблото лампата за накладки и не знам на какво се дължи. Накладките са нови, вързал съм кабелите заедно за да е затворена веригата и да не свети на таблото ипак не иска да изгазне лампата. Интересното е че доскоро при стартиране на двигателя не свети, а като завъртя волана светва. От една седмица постиянно свети още при контакт, като вчера пак прегледах кабелите да не са се разкачили. Даите идея какво да направя, че ми писна да я гледам. Има ли бушонче което отговаря само за нея и да го махна?
  18. На мен също ще ми е много интересно да разбера как да се разпознават фалшивите масла, защото всеки говори за фалшиви масла а иначе кара или продава наи-истинските.
  19. MOTUL 8100 X-CESS 5W40 - наближава вече трета смяна и много съм доволен.
  20. И не става на седан или може да се преправи?
  21. Здравейте, някои може ли да ми каже дали наистина има разлика м/у комби и седан в захващането на задната седалка или съвпадат напълно?
  22. Здравей, имам интерес. Тел. 0878651765
  23. Здравей, имам интерес. Тел. 0878651765
  24. Благодаря колега, свързах се но няма подходящ - търсенето продължава.
×
×
  • Create New...