Jump to content

Interceptor

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Interceptor

  • Рожден ден 3.10.1990

Друго

  • Kaра
    Audi A3

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Bulgaria

Interceptor's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря колега! Утре ще ги сваля. Но предполагам че ако завали дъжд и няма коруби на огледалата ще се наморкят механизмите, което няма да е добре. Май докато боядисат корубите ще е по-добре да сваля целия механизъм какво мислиш?
  2. Здравейте, реших да сваля корубите на огледалата за да ги дам да ги хромират но не знам как да ги сваля. Някой може ли да помогне колата ауди А3 8Л -1998г. И също така искам да попитам дали някой знае място кадето правят хром върху пластмаса. Аз намерих само една фирма и то не е в София. Ако някой знае друго място да сподели моля
  3. Много интересна и полезна тема, но немога да отворя снимките бая отдавна е публикувана. Незнам как да ги сваля тези пластмасови елементи. Някой може ли да помогне моля?
  4. Здравейте колеги, Предварително се извинявам ако има такава тема но не намерих. Днес теглих един приятел с ПОЛО но неможахме да намерим каде е предния теглич на това поло и вързахме въжето за носача. Както и да е .. таа се замислих каде е моя теглич отпред търсих търсих нищо не видях. Ако някой знае или може да ми постне снимка ще съм благодарен
  5. Колега и аз си купих такива рингове за А3 обаче и идея си нямам как да ги сложа. Този прозрачния пласмасов елемент, който е пред таблото с уредите и ги предпазва незнам как да го сваля. Един уж "разбирач" каза, че трябвало да разглобявам цялото табло. Моля обяснете по подробно как се прави тази операция. Ще съм много благодарен!!
  6. Здравейте, аз имам един малак проблем. Докато си карах един ден реших да си настоя часовника ама какво бърниках незнам и съм си настроил някакво ограничение на скороста - явно тогава съм карал с около 75 км/ч и сега всеки път когато стигна до тази скорост ми пищи това ограничение. Незнам ка кда го махна - пробвах какво ли не: като се покаже натискам ресет бутона, който е от долната страна на лоста за чиатачките, натисках ресет бутона за километража и нестава и нестава. Това може ли да се оправи с VAG-COM-a или по някакъв друг начин. Много ме дразни това нещо - моля помогнете. Колата ми е ауди А3 8L '97. Мога да кача и снимки ако това ще помогне.
  7. Здравейте, наскоро си купих Ауди нов внос(нищо не съм му сменял), карах го вече 2000 - 2500 км. но не искам да стане някоя беля - някой може ли да ми каже какво да сменям освен масло и ремък, също така колко горе долу ще струва обслужването, ако някой може да ми препоръча сервиз или човек, Освен това нещо тропа от ляво и от дясно - предполагам са носачи - за тях някаква представа за цена?? За сведение колата е Ауди А3(двуврата) 1.8 Турбо - бензин 1997 г.
×
×
  • Create New...