Jump to content

GUEST

Members
  • Мнения

    51
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от GUEST

  1. ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ. Върнах се. За тези които не ме познават аз съм един вид "Родителя" на тази тема. Имаше период в който няма никакво време да отделя за поддръжката на темата, и реших да я подаря на друг който да се грижи за нея. В началото се грижеше, но след това и той я заряза. Вече съм на линия и ще продължавам да обновявам темата. Само чакам Администратора на сайта да ми възвърне правата върху редакцията на темата и започвам. Искам да помоля тези които са сменили автомобила, номера или дори името си да ми пиша едно лично съобщение в което да пише какво точно трябва да се промени в данните им в списъка. Това е от мен за сега. Леко по леко ще съживим с ваша помощ разбира се тази тема !!! ¤ПОЗДРАВИ¤
  2. сори момчета (и момичета), както знаете вече не може да се редактират стари менниея (по-стари от 1 час), така че не мога да update-вам списъка. Ако админите нямат желание (или време) да го редактират, може би ще е добре тази тема да не е забодена горе
  3. ако я знаеш целта, бих се радвал да я споделиш - колкото и да се мъчих да се сетя, нищо не измислих, освен това което казва liubo "Да бе да и тия след теб да не знаят какви си ги надробил", както и админите да си отворят още повече работа
  4. момчета и момичета - а сега кажете как да редактирам темата за имената на участниците? Преди го нямаше и спокойно редактирах, а сега що сте я въвели забраната? с каква цел?
  5. оправих списъка - ако някой има забележки или го няма да казва 8)
  6. Подарявам си акаунта тук в този форум по простата причина че вече не ми остава време за да мога да потдържам ето тази тема: ИМЕНА НА УЧАСТНИЦИТЕ ВЪВ ФОРУМА!!!. Напоследък има хора които ми пишат да им добавя информацията във тази тема. Ако има сериозен желаещ който да се заеме с това вместо мен и му е интересно нека да пише. Желателно е да разбира поне малко от оформяне на текст в phpBB формат. Не ми се иска тази темичка да се затрие просто така. Наистина е в помощ по някога!!!
  7. Значи по варианта със посещаването на Германия, получих информация от един член на клуба. Даде ми телефона на един човек който организира такива екскурзии с цел закупуване на автомобил. Обаче се оказа че скоро няма да пътува до Германия, а до Италия. Интересува ме какви са цените и качеството на Ауди в Италия в сравнение с тези от Германия? По евтино ли е да я кача на Автовоз отколкото да я карам на връщане? Мерси предварително!!!
  8. Добре КРАЙ. Стана ми ясно че за тези пари читаво Ауди няма да се намери. Минавам на следваща вълна - Екскурзия до Германия. Сумата се покачва на 3500-4000 MAX. Едно време имаше Организирани екскурзии до Германия с цел закупуване на автомобил. Немските автокъщи плащат на Българите за да закарат хора до там които желаят да си купят кола с условието да я вземат от тях. Интересува ме съществуват ли още такива екскурзии и как мога да се свържа с организаторите.
  9. Ясно. Значи остава единствено да се насоча наистина към някаква друга марка коли, или да изчакам докато подобря сумата събрана за такава кола. Очаквах да бъде нещо по олекотено като вариант но наистина не си заслужава да взема някое Ауди в което после ще налея още толкова пари за да го оправя. Мерси все пак за мненията ви.
  10. Решил съм категорично да си купувам Ауди 80. Искам да ме посъветвате какво точно да гледам в едно Ауди. Проблемни зони на оглед преди закупуването! Слаби места! Въздействито на Газовата уредба върху мотора съответно разхода и ефективността на колата! Задължителни изисквания от моя страна към продавача! Задоволителни резултати при измерването на компресията на цилиндрите! Изобщо посъветвайте ме за каквото се сетите. Какво бихте гледали вие преди да купите кола. Може да се каже че имам около 6-7 % знания за автомобилите като цяло. Това е равностойно на МНОГО НАЧИНАЕЩ. Не разполагам с много пари. Предпочитам цената на колата да е в границите на 2500лв. Знам че ще ми препоръчате да си взема нещо по скъпо но качествено. С течение на времето с отделените средства ще оправям това което е необходимо на колата за 2500лв. до ниво 70% от техническото "Перфектно" Състояние на колата. Мерси предварително. П.С. Надявам се не съм се изказал прекалено сложно . ¤ПОЗДРАВИ¤
  11. Нещо не можах да разбера за какво става въпрос. Някой ще ми обясни ли??? :?
  12. GUEST

    To whom it might concern

    Та като има тема за филма "Аз, Роботът" и тя е във форума на Ауди, нека допълня съдиржанието и: 1 2 3 4 5 6 7
  13. GUEST

    idioti li sa tia ili ne ?

    Лелеее направо се търкалях на земята от смях. Особено на "истините" които пише "разбирача" murderBG. Не съм очаквал да има толкова прости хора ей...
  14. Elbi може ли такова нещо бре човек. Преди 2 дена на срещата ги хвали тез халогени пък сега ти свиха единия. Друг път не ги хвали толкоз .
  15. Най-новата серия на филма Властелина На Пръстените - Задруга На Пръстена. . Премиерата ще се състои в столицата на Ирак - Багдад.
  16. Абе адаш не че съм много песимистично настроен към твоя форум ама... я ми кажи с каква насоченост си го направил този форум? По заглавието си правя заключение че може би е за "Проблемите с високите скорости на пътя" или се лъжа?. Ето виж: www.audibg.com/forum - Форум на/за любителите на Ауди. www.hardwarebg.com/forum - Форум за компютри. www.tuning.bg/forum - Форум за тунинг. А твоя форум за какво е. Ако искаш просто да се похвалиш че имаш форум, съберете се приятелите ти и ти и си пишете вътре. А ако просто искаш място на което се събират много хора и обсъждат най-различни теми - има mIRC, ICQ, и още хиляди чатове. Всичко е измислено. Да кажеш да си направил форум като www.data.bg или www.arenabg.com които форуми потдържат база данни или с други думи "Форуми на Free Servers", не си. Е а кажи ми как да привлеча хора към празен Форум и да ги накарам да седят там и да пишат глупости по цял ден? Ако ми кажеш как с голямо удоволствие. :? :? :? . Държа да кажа че нямам нищо против теб, но не ти ли се струва цялата тази работа малко безмислена а?
×
×
  • Create New...