Jump to content

david90

Members
  • Мнения

    49
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

david90's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам 2 зимни гуми KUMHO I'ZEN 225/40/18 92V DOT 2608 - малко карани и доста запазени. Намират се в София. тел. 0886760251 Цена по договаряне.
  2. Като цяло изглежда стегната. Много се дразня на такива излъскани двигатели и май няма антифриз. Тоя салон е леко ужасен да ти кажа - винаги стои мръсен, но едни седалки/тапициране са 200лв.
  3. Уникален! Виждал съм я по улиците, красота за окото! Успех с продажбата!
  4. Ибрахим, като реших да сменям А3 с А4 влязох във форума да прочета подробно и да науча повече за моделите и добри/лоши страни и се хванах за главата. За добро или лошо ме отказаха от покупка за момента. С две думи - даваш над 15к и купуваш стабилен модел или взимаш от долната граница около 10, правиш 1-2 компромиса, стискаш палци да е читава и казваш, че караш Ауди.
  5. Приятел, всички мнения те съветват да избягваш 2.0тди, а ти това ще вземеш. Защо търсиш мнение? С твоя бюджет ще вземеш А3 точно от годините до 07, които считат за рискови. Я премисли пак. Аз също търся А4 и мога да ти кажа, че под 15 читав дизел е много трудно да намериш, затова се пренасочих към 1.8Т и 2.0 бензинови.
  6. Има едно комби в Шумен, което ще гледам тези дни. Излезе и друга оферта А4 3.0 280 кс с чип на 165к км, но е много над бюджета ми.
  7. Ще ви опиша да придобиете представа. Първо колата е в едно село до Плевен, като пътя до там е версия на рали Дакар, а той беше сложил 19", не си представям как се кара. Колата не беше виждала автомивка сигурно от две седмици, отварям отвътре ме лъхва миризма на застояло... прах, половината волан обелен, на шофьорската седалка пробито, колкото 10 стотинки... Продължавам с огледа отвън - задната гума с разрез почти 10 см, отлепя се една част от гумата... Паля да направя едно кръгче - добре работеше, ама светна Check-а, задни накладки за смяна... карам и се чува някакво стържене, вика аа това са накладките - аз спирачка не съм пипал... И накрая няма коментар на цената... поне се разходих из Северозапада. )
  8. Колата е тотал щета. Наистина е купена от София, в момента й е взета душицата. Как ги слагат тия цени не знам...
  9. PanayotIliev Едно от най-стойностните мнения. Харесва ли ти колата, в читаво състояние ли е - взимай! Останалото е на късмет и без гаранция.
  10. Благодаря ви за съветите, в събота ще я гледа един познат и впоследствие ще се разходя и аз да видим какво и що на място. На мен ми изглежда доста добре и с малко висока цена, но ще го мислим на живо с човека.
  11. Здравейте, Продавам си Аудито - А3 2002г, 1.9 131кс. В описанието на обявата съм споменал какво по-значимо съм й ремонтирал в последно време. Колата е изключително поддържана и без никакви технически забележки. Има незначителни козметични забележки. Продавам я с комплект летни и зимни гуми и джанти, както и обслужена наскоро. Цената подлежи на коментар. Колата е "качваш се и караш", намира се в София. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11437076407938989
  12. Добре де, колеги, с цялото ми уважение към Вас и всяко едно изказано мнение, искам да Ви попитам Вие какви коли карате и как сте си купували предишните? Нима сте на 100% убедени в пробега на своите? Да не би да сте разполагали с много излишни хиляди при покупката? Всеки нормален човек иска да получи максимално много информация преди да инвестира в една стара кола. С всяко едно мнение искате все едно да разубедите човека да си вземе Ауди, а няма нищо градивно, кажете, ако това е целта. Пишем в тоя форум и предполагам щом е така не чакаме излизането на най-новия модел, та да си сменим колите, нали? Чета мнения, че тази и тази кола не е за под хиляди км годишен пробег... мен една кола, ако ми харесва и мога да си я позволя, ще си я карам и до магазина за хляб само.
  13. Ще пусна обявата днес, най-късно утре.
  14. Колеги, Някой от Плевен има ли информация за тази кола и като цяло може ли странично мнение, тъй като съм на 90% да я взема? http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11434717588773553&slink=a3n62u
×
×
  • Create New...