Jump to content

bobini

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    ауди

Последни посетители

502 профилни разглеждания

bobini's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. bobini

    Auxiliary Heater element

    Много благодаря. Бих прочел и още за него.
  2. bobini

    Auxiliary Heater element

    При какво стойности точно се пуска? Външна температура, температура зададена на климатика, на ауто или на екон? Ако е на зададено на предно стъкло и температура 26г. дали работи?
  3. bobini

    Auxiliary Heater element

    Разгледах го това е за температурата, като се зададе на hi климатроник и се измества рамото на горе и освобождава.
  4. bobini

    Auxiliary Heater element

    На последния болт, които е за да се свали печката над полюса има едно бяло рамо. При мен това рамо е застанали в положени точно над болта. И сега няма развиване. Толкова разклоняване. Какво мога да направя.
  5. Колеги, предстои ми смяна на масло. Мотора е 2.0 BKD. В момента в една от големите вериги за авточасти има промоция на масло Castrol Magnatec 5W40 C3 4L (няма да казвам къде, да не стане реклама). Това масло подходящо ли е за този мотор, покривали спецификациите и ще ми стигне ли тубата от 4л. Гледам в темата някой хора са събрал над 4л. на други им е стигнало, мотора събира 3.8л. И като цяло хубаво ли е това масло Magnatec. Или да заложа на Edge. Благодаря.
  6. bobini

    Гуми и джанти за A3 8P

    Мога ли на джанти с S -line 8P0601025Al, да монтирам гуми с размер 205/50/17? Заводско е с 225/45/17. Разликата е 3 мм и е в границите на допустимото. Джантите са 7,5 инча широки и минимално им дават 205 мм гуми широчина, което ме устройва. Само не знам височината от 50 мм да не е проблем? Предлагат ми такива летни гуми, а и ми се струва, че ще возят една идея по добре, по нашите хубави пътища!!! Забравих да спомена, че колата е със спортно окачване.
×
×
  • Create New...