Jump to content

Hristo Dimitrov

Members
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 2.5 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

759 профилни разглеждания

Hristo Dimitrov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. На моето Ауди А6 Ц5 имаше същия проблем.Този лагер се избива и на негово място се слагат 3 по малки като най отдолу слагаш подложка да може височината да съвпадне с оригиналната.Лагерите струват по 3.50лв бройката и за работа още 20лв.Иначе бях проверил, по отделно не се продава този лагер.
  2. Мерси колеги.Утре ще пробвам да ми подадът ток и дано този шалтер се отпуши ако ли не ще търся някой да идва на място да го оправя.Някой има представа на кой да се обадя?От Пловдив съм.
  3. Здравейте колеги,преди 2 седмици се опитах да запаля колата и след 2-3 секундно вяло въртяне не успя да пали.В следващите опити се чуваше само едно цъкане на реле в таблото и стартера изобщо не иска да завърти както и волтметъра си стои на 12V.Реших че акумолатора е свършил и го свалих да го зареждам.Но днес при зареден акумолатор пак същото прави.Само реленцето цъка в таблото и не иска да завърти двигателя.Дали може да е някакъв бушон или стартера си е отишъл.Странното е че при опита да запаля акумолатора изобщо не се товари имам чуството че не отива ток към стартера.Помагайте ако можете.От какво ли може да е това.Преди като ми е бил слаб акумолатора поне въртеше може слабо но си въртеше а сега избщо не иска.
  4. На моята при нормално ускорение са и такива показанията.В чудо се видях с нея то бензиностанция да имах нямаше пак да ми стига нафтата.Днес махна катализатора та да видим сега дали ще свали малко разхода.
  5. Нещо не мога да ти схвана отговора??
  6. Колеги малко да ъпна темата ама колата ми А6 С5 2.5 АFB ръчни скорости ми дава градско 13-14/100.Според вас това нормално ли е?Нито я юркам карам е супер икономично и не мога да го сваля под 13/100.От известно време забелязвам че все едно от двигателя изпуска изгорели газове защото доста мирише когато работи на място.Мисля първо да пробвам като махна катализатора дали ще се оправи защото за мен този разход на гориво е не нормален.Сменял съм термостат и колата доста бързо загрява, не тракат валовете,пали много добре и върви доста прилично и изобщо не пуши само този пуст разход ми се струва че е доста голям пък при тази цена на нафтата не се издържа.
  7. От днес и аз съм с темпомат.Много добре работи и мисля, че ще свали разхода на гориво извън града поне с литър.Големи благодарности, че ми откри една скоба, която опираше в пистовия ремък и щеше да го скъса точно когато не трябва .Препоръчвам го на всеки.Човека наистина си разбира от работата и е много точен.Ако имате нужда от авто ел услуги той е човека.
  8. Hristo Dimitrov

    Странен проблем!

    Мисля че не е нормално толкова високи обороти.Това са обороти за 4-та.Да не са ти сменяли скоростната кутия?
  9. Според мен колата си е супер но заради този двигател цената е такава.Разхода едва ли пада под 18л/100км в града.
  10. Колко струва казанчето за чистачките?
  11. И аз съм със същата система в колата и имам абсолютно същия проблем при запален двигател.Тази събота ще разглобявам и ще видя какво ще излезе.Мисля че някоя маса се губи някаде.
  12. Търся металния елент който се закрепва за вътрешната дръжка за отваряне на вратата който дърпа жилото Търся металния елент който се закрепва за вътрешната дръжка за отваряне на вратата който дърпа жилото.Колата е А6 Ц5 99г
×
×
  • Create New...