Jump to content

sun4o1982

Members
  • Мнения

    48
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от sun4o1982

  1. Някой от Варна да ми монтира YATOUR в колата? Естествено плащам си, нямам време пък и да си призная с кабели и тоци съм малко скаран. Може на л.с.подробности. Забравих да кажа че касетофона е Concert1.
  2. Не помня от кога не бях се смял така.Иначе браво за ентусиазма.
  3. 16 цола джанти , комби, градско във Варна около 8 литра
  4. Имаш спукана възглавница, компресора не може да навакса и прегрява. Имах същия проблем. Има теми по въпроса, почети малко и ще ти се изясни.
  5. Аз като си купих колата бяха си свалили печката. Така че сега имам управлението, инсталацията, всичко без печка. Ще следя темата за цени на вебастото.
  6. Да се похваля и аз минах от въздушно на нормално окачване, само че съм доста озадачен от едно нещо. Аз уж съм на предно предаване, а амортисьорите ми са същите като от двете снимки отгоре на колегата. Започвам да се чудя дали тази кола някога не е била куатро или двигателя да не е сменен. Окачването отзад е същото, при проверка на рамата в няколко програми я дава че е 2.5, а уж ми я проверяваха в Ауди още като я купувах. Има и екстри които май ги няма във всички модификации от тези години. Като цяло съм доволен от резултата и от колата. Благодаря и на колегата ecko_becko, безценна беше информацията и снимките му.
  7. Ами не е куатро, ако пуснеш снимки като смениш, ще видим дали е друго.
  8. Ще следя темата с интерес, защото и аз съм с пневматичното окачване отзад.По тези снимки не мога да се ориентирам дали е същото като на колегата ecko, по скоро да.При мен проблема е че не се помпи винаги, но това е по скоро май от компресора.
  9. Варненската я гледах и карах преди около 3 месеца,не струва.Задните стъкла не се отварят,бутона за огледалата не работи,борд компа не свети целия,щората в багажника е счупена,няма грам гуми и най важното-имаше някакъв теч на масло отдолу.След карането я оставих да работи и като се наведох да погледна беше направила две капки масло.Така и не съм гледал от къде.
  10. sun4o1982

    Вода отзад вдясно

    Темата има продължение след днешния дъжд.Сега се намокри мокета и отпред вдясно.Гледах отпред при акумулатора няма събиране на вода,леко е влажно но явно се оттича нормално.
  11. sun4o1982

    Вода отзад вдясно

    Tова за отпред е ясно,при мен водата е на задно дясно място в краката.
  12. Колеги след снощния порой се е събрала доста вода отзад вдясно.Целия мокет е прогизнал.Огледах цялата кола,никъде на друго място няма.На някой друг случвало ли му се е подобно нещо?
  13. Колеги,не ми работи телефона в колата.Гледах за бушон,сменях сим карти,въобще не светва дисплея.Никакви признаци на живот.От къде може да е проблема и дали някой колега от Варна има телефон,за да пробвам да поставя неговия?Ако сложа работещ и той тръгне,значи проблема е в самия апарат.
  14. Здравей колега.Трябва ми лявата светлина за задния номер,ако ти се намира пиши на лично.
  15. Ако не бързаш,търси 1.9 колкото и рядко да ги има ще намериш.Аз моята я взех след 9 месечно търсене .Но все пак наистина не е лошо и 1.8 Т.По големите бензинови мотори имат доста скъпи консумативи.Гледай турбото и съединитела да са добре.Успех.
  16. Колега пиши на лично ако ти стои субуфера
  17. Това предполагам се отнася за мен.Това че съм се загледал по обявата,не значи че ще купувам колата нали?Просто исках мнение на човек който я е видял и го получих,за което съм благодарен.Както вече споменах,доста излишни пари дадох за гориво и билети да ходя на огледи за които грам не си заслужава.Напълно е реално според мен една такава кола да струва 5500-6000,но да си заслужава.
  18. Аз така и не се разкарах до там да я видя.Един колега ме отказа,ходи да я гледа и каза че въобще няма нищо общо със снимките(както на почти всяка обява) и че не си струва парите.Щом даже се е отказал да я пали,това за мен е повече от показателно.
  19. За мен лично Б6 е по добрия вариант.Сега някои ще кажат за толкова пари ще вземе б7,но мисля че е по проблемен този мотор 2.0 тди.За тези пари мисля че имаше форумно б6 много добро.
  20. Ебаси спора момци спрете се бе.Темата беше за А4,Б5 в Лясковец.
  21. Знам всяка една обява наизуст,знам коя кола от кога се продава,ходил съм на оглед на няколко десетки вече.Наистина пазена и гледана кола за под 6000лв. е много голям късмет.Тази обява беше по нова и затова питах тук дали някой я е гледал,дали си заслужава ходенето,че вече ми писна да давам пари по пътища и накрая като видиш за кво си ги дал и ти идва да счупиш врата на търговеца.Иначе по телефона всичките са без забележка
  22. Ето един линк,който е показателен как идват колите от Италия,а и не само от там.Обърнете внимание колко струва,на колко километра е и в какво състояние. http://cerca.automobile.it/auto-inserzioni/audi-a4-avant-1-9-tdi-130cv-6m-grumello-del-monte-bergamo-bg/188478365.html?useCase=SearchSession&__lp=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&maxPrice=3000&ambitCountry=IT&siteId=ITALY&negativeFeatures=EXPORT〈=it&pageNumber=1
  23. Цитиране на предходен пост! Благодаря за линковете,аз съм ги гледал тези обяви.От около година всекидневно следя пазара.Много рядко излиза нещо читаво и се продава бързо.И аз повече харесвам б6,но съм ограничен в бюджета.Естествено че тези пари които е посочил търговеца в обявата няма да ги вземе,или поне не от мен.За тази кола мисля да му предложа 5500 макс. и то ако няма други забележки и е в добро състояние.
  24. Колеги аз затова гледам б5,защото б6 за такива пари няма.Вече се чудя кое е по малкото зло 14 годишен барутник за 5-6000лв. или 10 годишен милионник за още 2 хилки отгоре
×
×
  • Create New...