Jump to content

matev92

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно matev92

  • Рожден ден 3.01.1986

Друго

  • Kaра
    Audi

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Ruse

Последни посетители

705 профилни разглеждания

matev92's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. matev92

    3.0 bitdi губи антифриз

    Можете ли да ми препоръчате сервиз ? Благодаря
  2. Здравейте колеги, Имам следния проблем - губи антифриз,или по скоро антифриза извира през казанчето след като изгася двигателя, някой сблъсквал ли се е с нещо подобно ,и/или може ли да препоръча добър сервиз който да отстрани проблема. Автомобила е Ауди а6 с двигател 3.0 тди 313кс. При шофиране колата не прегрява , темп на маслото е около 100 градуса, няма пушек или миризма на изгорял антифриз,както и нивото на антифриза не пада. Проблема е че след като загася двигателя, когато антифриза започне да се охлажда, нивото му се вдига и прелива.Сменихи разщирителния съд и капачката с нови , проблема си остана. Някакви идеи ? Благодаря предварително! П.с. колата е на 192х км , водната помпа не е сменяна до сега.
  3. Някой знае ли как се сменя тоя датчик на 3.0 битди , купих датчика ама май трябва да се сваля турбото че няма достъп до него?
  4. Може ли да се кара така колата ,че съм на 2000км от България, или да търся тук някъде да я правя. В авариен режим е (не вдига над 2500 оборота )
  5. Колеги , някой със следния проблем?: 1 Fault Found: 5260 - Sensor 1 for Exhaust Temp Bank 1 (G235) P0544 00 [167] - Circuit Malfunction Светна check engine , мига и лампата за подгрева на свещите. Може ли да се кара така колата , че не съм в България , а и е неделя. Лесен ли е ремонта/смяна на тоя датчик? 3.0 битди Има и следните две грешки : 12290 - Quiescent Current U1406 00 [008] - Too High Intermittent - Confirmed - Tested Since Memory Clear 12291 - Energy Management Active U140B 00 [008] - - Intermittent - Confirmed - Tested Since Memory Clear Май нещо свързано с акумулатора?
  6. Явно всеки го има това тропане/скърцане , че четох и в чужди форуми и там се оплакват. И то теми от 2013-2014 като колата е била на няколко месеца. Ако не е тайна колко ти излезе като парички тая процедура(тампоните) , може и на ЛС.
  7. Ее , да точно това ми е проблема. Усещам същите вибрации и от двигателя/скоростна кутия докато колата е студена , те и те са с някакви хидравлични тампони , дали и при тях е същия проблема? Off-topic ама смятай какви хора работят в представителствата , първата а6-ца с такъв проблем ли е та не знаят...
  8. Здравейте колеги. Някой с а6 4г с въздушно? Имам следния проблем - когато автомобила е студен , първите няколко неравности/легнали полицая са едно скърцане и тракане , ужас. Като я покарам малко и загрее се оправя. Карах я в порше бг , според тях няма нищо по окачването. Някой имал ли е същия проблем , и в кой сервиз си карате колите, че съм страшно недоволен от порше? Благодаря предварително.
  9. Off-topic ама къде ще препоръчате да закарам колата за смяна на масло на скоростите? А6 313к 3.0 биТди.
  10. Тази първата пловдивската я проверих в Ауди , доста над 177к км е. А втората не е фейс и отпада. Явно ще се ходи до Германия.
  11. Мерси колеги , разубедихте ме. Тая ми хареса защото беше с пълна сервизна история от ауди , всички фактури и т.н са на лице. Наистина километрите са си доста, но пък колата изглеждаше добре гледана(поне по документи)
  12. И аз така мисля , но не намерих друга с толкова екстри. А и пича твърди че километрите са реални и от както е кола е обслужвана в ауди. Оглеждам и по немско ама цените са сходни. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=221285732&isSearchRequest=true&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&scopeId=C&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2008-01-01&minPowerAsArray=228&minPowerAsArray=KW&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=11&pageNumber=1&action=eyeCatcher това си харесах там но за 1-2000 лева не знам дали си заслужава да се ходи до там..
  13. Здравейте колеги, Ориентирал съм се към а8 д3 за следващ автомобил. По-специално 4.2 тди двигателя. Какво да гледам като дефекти при евентуална покупка? За сега съм се спрял на това - http://www.cars.bg/c309109 Какви са им най-честите проблеми? Благодаря.
  14. Здравейте, От няколко седмици си търся читава а8 4.2 тди facelift. За момента съм се спрял на тази кола - http://www.cars.bg/c309109 Някакви мнения за конкретния екземпляр , цената е малко висока но ми харесва като изпълнение(екстри). Какви евентуални проблеми мога да очаквам - окачване , двигател , скоростна кутия , като цяло какво да гледам при евентуален оглед? Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...