Jump to content

PETAR SS

Members
  • Мнения

    48
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от PETAR SS

  1. Благодаря ти колега.Следващото което ще сменя е бобината с комутатора,и тогава ако не се оправи незнам.Сигурно на вторични. Да пали без проблем.Регулатора на налягането е сменен с нов. Да пали без проблеми като е загрята.
  2. Благодаря ти колега.Следващото което ще сменя е бобината с комутатора,и тогава ако не се оправи незнам.Сигурно на вторични.
  3. Здравейте.Наскоро смених кспачка и палец на моето Б4 ADA мотор,защото като подавах рязко газ то забиваше и гърмеше и на газ и бензин.Оказа се че графита на капачкат е бил изпечен защото като го пипнах и се разпадна.Та смених капачката и палеца и като е студен двигаъеля добре но загрее ли започват проблемите мудно вървене и нестабилни обороти особено на газ.И ме съмнява да не е бобината защото след бая обикаляне в горещоро из града и тя бая се беше сгорещила.Та въпроса ми е дали е възможно да е от нея или е нещо друго по тока.
  4. Напални резервоара до половина поне и пробвай пак.Ако се оправи значи проблема е в кошницата на дъното в резервоара в която е поместена помпата.Та тази кошница има цедка която ти е задръстена яко.
  5. Здравей колега от доста време търся едно реле за ел.стъклата на Б4 комби с №363 а другия номер е 4АО 959 257 двигателя е АДА.
  6. PETAR SS

    Колата губи вода

    Смени си О пръстена на тройника на главата.
  7. Реле за ел.Стъклата под волана където е.С номер 363 или 4АО 959 257

  8. Цедката на кошницата в която влиза помпата ти е задръстена яко и не пропуска до нея и работи на сухо и така ще ти замине и помпата.Почисти я хубаво.
  9. PETAR SS

    Ел.стъкла

    Здравейте ,на някой да му се намира реле с номер 363 под волана и да не му трябва естествено.
  10. Здравейте колеги.Искам да попитам на някой дали му се намира читаво реле N°363 дето е под волана.Къде ли не търсих и не мога да намеря точно такова.
  11. Изчисти си цедката на кошницата на дъното.
  12. PETAR SS

    проблем с ел.съкла

    Айде дай тези снимки
  13. Колега не се занимавай с никакви пластинки и моторчета.Не ти отива бензин.Вади навън помпата със все кошници и чисти хубаво докато през цедката започне да минава вода а не да прилива като я сложеш под чешмата тая кошница.
  14. PETAR SS

    проблем с ел.съкла

    Ако може снимка да покажеш
  15. PETAR SS

    проблем с ел.съкла

    дайте едно работещо реле №363,че моето направо ми стопи кабела за централното един кафяв с черна ивица,направо изпуши
  16. PETAR SS

    проблем с ел.съкла

    Ако не ти свете индикацията това какво ще рече.Моите бутони за стъклата не светят а тези за огледалата светят.Съответно огледалата работят а стъклата не.
  17. PETAR SS

    проблем с ел.съкла

    Е да отварям и затварям всяка врата по отделно и стоя в сауна
  18. PETAR SS

    проблем с ел.съкла

    Зравейте колеги.Аз търся модул за управление на ел.стъклата и централното за Б4 комби.Някой да знаете да продава такава джаджа работеща.
  19. PETAR SS

    горивомер

    Здравейте колеги.Търся работещ поплавък за Б4 1.6 - 74kw комби.Ако може и снимка на поплавъка.От пасат нещо не става ли?
  20. PETAR SS

    бензинова помпа

    Колега ти като сменя помпата погледна ли си цетките на кошницата срещу слънцето да видиш на кво дередже са.Щото аз се оказах с две работещи помпи в момента.Като сложих кошницата с цедката под струя с вода тя преливаше до такава степен беше задръстена че водата не преминаваше през нея.Киснах я два часа втопла вода със сода и светна.Сега колата няма проблем на бензин.Стари коли са "качесвени горива" и така.
  21. batko73 отремонтирах дръжката по твоя метод и стана.За което ти благодаря искренно
  22. Благодаря ти batko73 звучи ми добре това с пирончето.Ще го пробвам.
  23. Самата пластмаса където сгъва механизма е счупена.Как ще оправиш?Ще я залепиш ли?Пак ще се счупи.
  24. Благодаря на всички за озивчивоста.Онзи ден смъкнах дръжката и след щателен оглед се оказа че тя е счупена.Счупена еот дясно където се задвижва нещо като сгъваема панта която задвижва двете жила на двете брави.Според мен това не подлежи на ремонт ,атрябва да се сменя.Ако знаете някой който има има такава дръжка за продан моля ви пишете.
  25. Отвътре го отворих като махнах кората.Но има нещо откачено или счупено на самия механизъм.Затова искам да видя да сравня.
×
×
  • Create New...