Jump to content

Титов

Members
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Титов

  1. Здравейте, може ли мнение за тази обява.https://mobile.bg/21577351401814464 И какво да гледам най-вече при този модел преди да е вкарам в сервиза. Поздрави.
  2. WAUZZZ8K3AA008593 Това е VIN а някой ако може да ми даде инфо
  3. Четох из други теми че има два варианта на автоматите ZF и S-tronic, но не разбрах каква е разликата и коя е за предпочитане?
  4. Благодаря за отговорите! Прочетох доста теми, но не разбрах как да разбера има или няма спортен диференциал.
  5. Здравейте колеги имам а3 2.0 TFSI смятам да скоча на S4. Може ли малко инфо за този автомобил и какво да гледам и търся при избора на такъв? https://m.mobile.bg/details/11567856422376546#&gid=1&pid=7 Забелязвам че не всички имат екстрата Audi drive select, хубаво ли е да е има като цяло? Благодаря на отзовалите се предварително!
  6. Здравейте колеги, проблема е спукана скоростна кутия. Някой има ли представа къде в района на Пловдив има човек с аргон и канал/ подемник?
  7. Здравейте, къде в Пловдив могат да залепят спукана скоростна кутия?
  8. Титов

    Audi A3 8P - VCDS

    Здравейте, как да видя живите данни на дюзите (бензинов двигател), през 13-ти канал нищо не излиза. VCDS e 12.12.
  9. Преди да спре да духа издаваше ли странен шум на ниска скорост на духане.
  10. Преди да сменя моя имах проблем с оборотите на празен ход.
  11. Може ли да ми препоръчаш от къде да взема ''червени'' ? Не Само при поддържане на оборотите в движение и не винаги!
  12. Свещите ги смених преди 13000 км, ако проблема е в бобините няма ли да ги засече VCDS
  13. Здравейте, Автомобила е А3 2.0TFSI quattro 2005 проблема е следния от 1800-2100 оборота на 4,5,6 предавка има придърпване. при поддържане на тези обороти, при ускорение няма проблеми. И също така придърпването не е винаги. Сменени са въздушен филтър, горивен, свещи, на VCDS няма записани грешки?!
  14. Аз вече 9 месеца нямам проблем!
  15. Аз имах същия проблем и се оправи с изваждане и поставяне отново на батерията И на двата ключа проблема така се оправи.
  16. Титов

    Гуми и джанти за A3 8P

    Здравейте, някой има ли наблюдения относно марката МОМО, ето линк тук
  17. Не знам дали е вечен, но моя го смених и се уплаших каква гняз изтече... Явно предишния собственик също е мислил че е ''вечен''
  18. Титов

    Audi A3 8P - VCDS

    Някой купувал ли е от колегата от VW форума ?
  19. Здравейте днес обслужих А3 2.0 TFSI quattro и след първото качване усетих голяма разлика във вървежа. След 2-3 км. заби и не искаше да ускорява, не вдигаше повече от 3000 оборота усещаше се че няма турбо. На vag com излезна тази грешка.. Оборотите на празен ход се увеличиха също. Този клапан го смених
  20. Ще кажа как реших проблема. Отидох на ключар и замери сигналите от бутоните двата бяха с стойности ~~420 Hz а третия 0.. След като го разглоби и извади батерията за няколко секунди всичко се оправи Вкъщи направих процедурата и с другото и всичко работи. Някой ако знае каква е причината да се получи това ??? Sent from my iPhone using Tapatalk
  21. Здравейте колеги имам малък проблем с централното. Бутона за заключване и този за отключване на багажника работят а на автомобила не, така е и на двата ключа?
×
×
  • Create New...