Jump to content

atanasovkn

Members
  • Мнения

    74
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от atanasovkn

  1. atanasovkn

    Теглич на б6

    Не се ли шашка компютъра? Можеш ли да споделиш как е вързана инсталацията?
  2. atanasovkn

    Теглич на б6

    Колеги , някой може ли да помогне със схема за връзване на този модул за теглич! Оказа се ,че бе него няма връзване на ел. инсталацията за ремарке .
  3. Да съживя малко темата и да попитам дали някой е монтирал оригинален модул (8E0 973 714) и да сподели как са станали нещата
  4. atanasovkn

    водна помпа ?

    Частите са хубави - ремък конти, ролки Ина, водна помпа не помня (то и за това питам за нея ), но беше от скъпите варианти. А иначе като се замисля, имаш право, че тези са разработени, а новите тепърва.. Изпратено от моят WAS-LX1 с помощта на Tapatalk
  5. мога да съдействам за тандем попа на бош F 009 D02 799 - 360лв. с отстъпка . PIERBURG 7.24807.17.0 - 380лв пак с отстъпка .
  6. atanasovkn

    водна помпа ?

    Благодаря Ви за мненията колеги !!! Предстои ми пътуване до Дрезден с дъщеричката ми , която ще е на 4 месеца тогава и май се панирам в повече ! Между другото минал съм 46 хил. и дали има смисъл да сменям или повече съм го ударил на притеснения ?
  7. atanasovkn

    водна помпа ?

    хепу с метална перка ли е ?
  8. atanasovkn

    водна помпа ?

    Привет колеги , предстои ми едно пътуване до Германия с 4 месечната ми дъщеричка и искам да подготвя автомобила за този преход , като започна с подяна на ангренажен ремък и съпровождащите го консумативи. На ремък се спрях на Конти , двете ролки - Ина , но водната помпа искам да попитам каква да сложа за да бъде с метални перки ? Показаха ми на Ина , но е с пластасови перки и това ме спря като цяло да пазарувам частите ,като реших първо да се допитам до вас за съвет ! Ще се радвам да дадете и мнение и за останали части от ангренажния комплект! Колата е Ауди а4 б6 1,9 тди АВФ. Благодаря предварително , колеги !
  9. Виж прословутия тампон на двигателя под алтернатора се пада (с една букса е въпросния тампон). П.С. Само те насочвам да го погледнеш , защото не си го споменал . Поздрави !
  10. колега , ако си наясно можеш ли да опишеш стъпките за проверка на вакум клапаните през ваг-ком!
  11. atanasovkn

    2.0 ТДИ капе масло

    Аз имах същия проблем , капеше масло , а съм с кора ! При мен се оказаха кабелите за дюзите където влизат в главата (една фишка), та около снопа имаше уплътнение което пропускаше масло , но при теб предполагам ,че не е от там ,след като споменаваш ангренажа . Споделям го за да го имат в предвид колеги с течове на масло ! Поздрави !
  12. То какво остана ? Май проблема , ще излезе ,че не е в колата ?!
  13. atanasovkn

    Зимни гуми а4 б6

    Колко километра имаш ? за година на "дизеловия тракалник" съм му направил 70 х.км. , щото автомивката е а съседната улица
  14. atanasovkn

    Зимни гуми а4 б6

    Колега както написах сложи си 30-ки ,никому не пречиш . Просто изказах мнение ,че тая лепенка не е да има да залепят нещо ! А Хамериканците са ми последната грижа
  15. atanasovkn

    Зимни гуми а4 б6

    Колега , сложи си и 30 -ки , все пак на Ганьо може ли да се каже нещо ! Това е зададено от производителя и за това е написано ! Не е компас за ориентиране . Подрави .
  16. atanasovkn

    Зимни гуми а4 б6

    Да те производителите ей така са я сложили табелката да ти кажат ,че тия стават , но има и още който не са описани .
  17. atanasovkn

    зареждане на б6

    Оказа се реле-регулатор ! Смених го и всичко заспа . Тук в Кюстендил се оказа , че има един пич който сменя четките на оригиналния регулатор и не е нужно да се взима ново , ако е само за четки .
  18. atanasovkn

    зареждане на б6

    Някой има ли идея от къде може да се намери този меден колектор на който лягат четките ? С валео алтернатор съм .
  19. atanasovkn

    зареждане на б6

    мерси колега ! ще го сменя
  20. atanasovkn

    зареждане на б6

    Дано си прав ,колега ! Но ми предстой един преход до германия и ми е притеснено ! Но продължава да си го прави и днес и ми е малко тъпо ...
  21. atanasovkn

    зареждане на б6

    никой ли няма идея от какво може да е ?
  22. atanasovkn

    зареждане на б6

    Нямам сензор ,колега ! Зареждането е ок -14,3- 14,4 ! Дневните светлини ми сработват при мин. 13.4 волта. А тъмнината просто ми показа ,че има проблем ,защото не ми сработиха светлините който аз съм ги слагал допълнително . Просто при палене колата не зарежда , след натискане на педала на газта започва да зарежда и съответно дневните сработват което потвърждава информацията на волтметъра .
  23. Здравейте ,колеги ! Искам да ви попитам дали може да ми помогнете с един проблем който го забелязах тази сутрин ? Запалих колата и тъй като беше тъмно ми направи впечатление ,че дневните светлини не светнаха ,а те светват при 13.4 волта. Мушнах в запалката волтметъра и ми показа 12,2 волта ! По таблото не ми изписваше или обозначаваше нищо ! След подаване на газ зареждането си дойде на 14,3 . Угасих колата,запалих я и пак същото ?! Да вмъкна ,че преди месец сменях релето дето е в комплект с четките поради изтъркана четка . Някой има ли идея ? Благодаря предварително !!!
×
×
  • Create New...