Jump to content

nasko2374

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от nasko2374

  1. Разполагам с това ,но незнам кои цифри да гледам?
  2. Здравейте на всички,аз съм нов в форума и бих искал да попитам как да разбера с какъв диаметър дискове съм за да мога да си поръчам нови.Извинявам се на колегата че използвам неговия пост,но не мисля,че е нужно да отварям нова тема или.....Автомобила е А6 4Ф 3.0ТДИ Quattro 2008.Благодаря предварително.
  3. nasko2374

    Audi A3 8P - VCDS

    Колеги може ли едно въпросче. Каква е стоиността която трябва да покаже датчика за АБС на задните колела,защото ми свети лампата на АБС,и като я закачих на диагностиката ми показа грешка 00287 и искам да го замеря да проверя дали наистина е развален или проблема е в лагера на главината.Благодаря на всички.
  4. Колега да не ти тропа нещо друго,а ти да си мислиш че е маховика.
  5. Колега търся кожен салон за 8р1 с 2 врати,предна броня с цялата решетка и преден капак,очаквам цени и ако може снимки,благодаря.
  6. Колеги да попитам и аз,моят няма други явни симптоми освен като я гася и чувам как придрънква маховика,при натиснат съединител го няма това чукане,педала ми е почти в най-долно положение отделя,лагера също се осеща че е тръгнал,а най-интересното е че е с заводския съединител а колата почти на 265000 км.Възможно ли е изкара толкова?Та въпросът ми може ли някои да ми каже какъв е съединителя комплект(нормален,двумасов или т.н.)знам че е демпфер,но ми трябва номер по които да го поръчам от евау защото в магазина ми казаха цена 870 евро с 35% остъпка,искам да си го купя и да го сменя че смятам да се прибирам на БГ,а не искам по пътя да се счупи и съм с малко дете,колата 2.0 тди 16V BKD 2004г.Благодаря на всички предварително.
  7. Да прав си цялата пластмаса по дължината е спукана,благодаря ти да знаеш че имам много да те черпя стига да живееш близо до Пловдив,август месец като се прибера и ще се реванширам.
  8. Колеги моля помагайте,задната чистачка се движи постоянно и сама,не приема команди от лоста,наложи се да махна бушона за да спре.Ако някои има престава къде е проблема моля да помогне,благодаря ви предварително.
  9. Тия колега стоят от една година,тези които намерих са от една морга на 230 км от мен,ходих веднъж и ги видях и попитах за цената и ония ми каза 700 евро,в събота сега ходих пак след като оправих проблема с ЕГР-а (благодаря за което на колегата MOONLAND) и ония пак ми казва 700 евро,и аз му казах че и следващия път като пак ще са там и че ще чакам цената да стане 200 евро,а тои беше кюрдски джамбазин.Но вкрайна сметка каза че за 200 ще ги даде,но трябва да си ги сваля сам.А сега колеги да питам и друго бронята с цялата решетка ще ми стане ли или трябва да смени и предния капак.
  10. Колеги може ли и аз да попитам нещо,намерих си салон с корите на вратите,но пише че е за фейслифта,на мен щеми стане ли или ще се наложи преправяне,корите мисля че ще станат без проблем.
  11. Колега при мен беше същото,и се оказа че проблема е отпред при бушоните,ако не се лъжа беше 10А,при мен самите клеми където влиза бушона бяха ръждясали,почистих ги и сега всичко е ок.За съжаление при мен сега има друг проблем,от вчера задната чистачка се движи непрекъснато,и да места и да не местя лоста все същото,наложи се махна бушона.Колеги някой ако може да помага,модула ли се е предал или.....
  12. nasko2374

    EGR клапан А3 8P

    Moonland за кой ли път ти беше прав,днес почивам и мислех да искарам колата на магистралата и да я изцепя колкото може,но за съжаление на отбивката преди магистралата шибаната лампа загасна дори не можах да се кача на аутобана,сега всичко е ОК,благодаря на всички и от сега нататък ще знам като имам проблем къде да пиша.
  13. nasko2374

    EGR клапан А3 8P

    Еи хора евала,откаде и как сте запаметили толкова информация,какви хардове имате в главите,но добре че ви има. Колега погледнах,но най-евтиния ми излиза на 400 евро.Ужас.Каква е цената в БГ?
  14. nasko2374

    EGR клапан А3 8P

    Ок колеги благодаря,първо ще я покарам да видим какво ще се случи.Вакума и дросела са закачени,два пъти прових за всеки случаи,ако е дросела горя с още 150 евро.А този кабел какъв е,не трябва ли имам и програма,ако е ваг-ком кабел ще го поръчам от ebay,но програмите тук са скъпи.
  15. nasko2374

    EGR клапан А3 8P

    Благодаря ти златен си.А има ли друг начин за триене освен с лаптоп,питам защото платих 72 евро за часта и сегс ако ида на сервиз да ми изтрият грешката цената е 80 евро.
  16. nasko2374

    EGR клапан А3 8P

    Колеги да се похваля и да се оплача.Сдобих се с чисто нов АГР клапан и преди 30 мин. го монтирах,колата поработи 10 мин на място,но така или иначе лампата не загасна.Какво следва колеги?Може би трябва да се покара малко,или да се изтрие грешката или има и друг проблем?Очаквам вашите професионални мнения благодаря за което.
  17. nasko2374

    EGR клапан А3 8P

    Да колеги живея в Германия и цената е между 48-70?? това е евтиния вариянт,иначе има уж оригинал 160??.Ама да си го държат оригинала.
  18. nasko2374

    EGR клапан А3 8P

    При мен диагнозата е следната,и да надувам и да дърпам,вакуум няма,издиша,Благодаря на всички и най-вече на bsdnikolov,довечера ще си поръчам по EBAY нов цената 48? и до два дни ще е при мен.Ето как изглежда моя ЕГР предател.
  19. nasko2374

    EGR клапан А3 8P

    Благодаря колега,при нас вали сняг,но това ще ми е задачата за утре.Но май ми се струва че ще трябва да се бръкна 50? за нов.
  20. nasko2374

    EGR клапан А3 8P

    Ок колега,благодаря за бързите отговори,и сега ако е удобно да попитам как се чисти тая пущиня.
  21. nasko2374

    EGR клапан А3 8P

    BKD e кода има букса на него и си мисля че се управлява електронно.2004 г 2.0 TDI 16v.Ако се чисти механично как се прави.
  22. nasko2374

    EGR клапан А3 8P

    Здравейте колеги,аз имам същият проблем свети ми лампата постоянно за абгас,светеше още като я купих,смених ремък,масла и филтри и сама си загасна.Така беше около 8 000 км,прибрах се в БГ и след първото зареждане на БГ станция и светна отново,незнам дали има общо с горивото но така се получи.Пробвах с изтриване но пак се появява.След месец се върнах в Германия с светната лампа,почетох по форумите и свалих и почистих клапана,първият път нищо не стана,втория път път го държах около 2 ч. в бензин и загасна за около 300 км,трети път го чистих и нищо,забелязах пуснат допълнителен кабел идва от мястото за бушоните,проблема е че следващия месец съм на ТЮФ и не мога да затапя или нещо подобно.Ако можете да ми помогнете ще съм ви много благодарен,къде да търся проблема,или коя част да сменя,целия АГР клапан или само едната част.Благодаря ви предварително.
×
×
  • Create New...