Jump to content

Bogich73

Members
  • Мнения

    53
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Bogich73

  1. Понеже не съм сигурен...затова и попитах за размерите, ако е удобно. Нека уточним- мен ме интересува " лъскавата" част около лоста за скорости ( може и аз да съм се заблудил или неуточнил) . Ако може и като лично съобщение.Съответно и цена. Благодаря предварително.
  2. Пластмасата окло лоста за скорости има ли я още .....всъщност пластмаса ли е или ?Понеже моята е доста надраскана но е от алуминий и е за а6 ....дали ще са съвместими и ако не е проблем да ми кажете точни размери за да я сравня с моята .
  3. Здравейте ! Търся си преден ляв калник за а6 с5 фейслифт ( след 2002 г ) Ако може пишете на лично .
  4. Здравейте ! Търся си преден ляв калник за а6 с5 фейслифт ( след 2002 г ) Ако може пишете на лично .
  5. Bogich73

    Bluethoot модул за а6 с5

    Благодаря... Найстина не са малко пари. Все пак си остава въпроса за аудио источник включен към празния вход на липсващия тв тунер , ако някой е доволен от нещо което ползва ( като звук на първо място и като работа на второ ) , нека сподели .
  6. Здравейте ! Най-пред честита 2016 и за много безавариини години ! Да Ви попитам дали някой е поставял някакъв блутут модул на а6 с5 2002 с голямото цветно радио ( може би е concert като от приложената снимка ) ? Дали също така е възможно да се използва третия режим ( тв тунер ) като като вход за отделен външен аудио източник ? Предполагам е писано и преди , но аз не намерих точни отговори затова се извинявам ако Ви занимавам излишно . Просто ми е понякога досадно да спирам и да сменям сд в багажника , та затова търся алтернативи .
  7. Благодаря за отговора . Стопа от снимката е преди фейслифта а колата е седан .
  8. Останал ли е волана и ако може снимка на лично ?
  9. Салона черен ли е на цвят ? Ако е черен и се продават по отделно предните седалки - цена ?
  10. Ако колата е след 2001 - фейслифт ...ляв стоп и цената му ?
  11. Дай ми цена за левия стоп ... На лично или на 0888883496 Богдан
  12. Цена на салона... Седалките евентуално поотделно ?
  13. Здравей ! Предния ляв калник има ли го и става ли за фейслифта - след 2002 ?
  14. Ляв стоп останал има ли и цена ? А също и преден ляв калник ? Ако може на лично съобщение .
  15. Моите масла по диференциалите са сменени , но и аз при подаване на газ в завой чувам странно притропване. Да пипитам, дали сте забелязали затоплянето на главините ( джантите ) при планинско катерене с много завои ?
  16. При паднали облегалки се избутва( плъзга ) със сила в посока от ляво на дясно ,ако не ме лъже паметта.
  17. Ами по табло колата е на 185000 и изглежда като на толкова. Според мен даже и да е на 285000 за този мотор не би трябвало да е много . Незнам обслужващите агрегати колко живот имат , но по двигателя кутиите и окачването всичко е профилактирано и обслужено. По принцип прочетох , че на този мотор му дават голям разход на масло ( при мен е 2-3 литра за 10000км.) ....как въобще да съм сигурен мотора в какво състояние е ? В моя случай е по-добре да попитам за : Къде в пловдив могат да ми погледнат и прегледат тези вариатори ... Те не трябва ли да отчитат някъква грешка ? Цитиране на предходно мнение!
  18. Аз съм със същия мотор и от отдавна търся някой да отвори тема за него . Относно прекъсването ми се случва много рядко и то май само на високи обороти - светва чек и отчита прекъснал 4-ти цилиндър . Верно колата се ползва предимно на газ ...свещите са нови..., но незнам дали има причина наистина ( светнал чек или нещо друго ) и аз да имам подобни разходи на гориво . В градски условия за 6-7км в посока ми харчи 18-20 газ за гр. Пловдив и то без трафик задръствания . Между градско, планинско пак почти толкова - 15-17 . Само магистрално пада на 12-14 със скорос 120-140 . Извинявам се ако не пиша точно по темата , но ще я следя с интерес !
  19. Преден ляв калник за 2002 г. Цена ,състояние , цвят ?
  20. Цена за преден ляв калник....ръжда има ли ? Колата дали е фейслифт?
×
×
  • Create New...