Jump to content

antonatanasov

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 B7 Avant TDI

Персонална информация

  • Локация
    Bulgaria

Последни посетители

501 профилни разглеждания

antonatanasov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги, къде мога да закарам блъсната кола (не може на ход), за да ми махнат смачкания капак и радиатора. Трябва да се махнат за да може хората от каското да дойдат и да снимат щетите по двигателя и окачването. Бих искал да не е лицензиран огромен сервиз ами по-скоро някой точен човек, който не е затрупан с 20 други поръчки. Още по-добре ще е човека да има репатрак, за да я извози директно колата. В София се намирам.
  2. Иво от Враждебна ако е чувал някой... да не се занимава с него повече. Преди месец си блъснах колата и я оставих при него още същия ден като единственото което го помолих да свърши е да махне смачкания капак + радиатора, за да може от каското да дойдат и да снимат щетите по двигателя, окачването и т.н. Отначало ми казваше все утре утре... един месец мина колата още си стои пред сервиза. Накрая чак ми се скара по телефона що съм го търсел постоянно
  3. Здравейте, четох много по въпроса и тъкмо да се успокоя намирам нова информация, която отново ме плаши... На почти празен резервоар (около 3-4л. дизел беше останал) сипах почти 4л. бензин, но БЕЗ да паля двигателя. Понеже колата е автоматик обаче ми се наложи да врътна ключа на контакт, за да я вкарам на свободна и да я избутам от колонката. Повечето коли започват да въртят горивото из системата още със включването на контакт и се притеснявам да не се е случило това и с мен. Как мислите - дали ще се наложи нещо повече от източване на резервоара и пълнене до горе с дизел? Колата е А4 2.0тди 140к.с. (помпа дюза)
  4. Търся да закупя радио с касетофон Audi Chorus + код за отключване. за контакти 0885725386
×
×
  • Create New...