Jump to content

deox87

Members
  • Мнения

    194
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от deox87

  1. deox87

    Поправка на брава

    Здравейте. Може ли проблема с бравите за отваряне на вратите да се оправят. При отваряне има триене в купето на колата съпроводен с скърцащ звук и изтриване на лака/боята. Така е и при четирите врати
  2. Здравейте. Някой от форума дали е ходил на място да гледа конкретната обява и с какви впечатления е останал? Ако някой иска да се изкаже извън конкретния ми въпрос може да се почувства поканен за лично мнение. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11672151591181644&slink=sehxrw
  3. bsdnikolov, Можеш ли да кажеш метода на почистване. Трябват ли ми някакви препарати за самото почистване и смазка за на края ? Чакам да ми дойдат още някой части за самите врати и сигурно във вторник,ако ми позволи времето,ще започна разглабянето.
  4. Супер. На първо четене, ще се опитам да ги ремонтирам и ще пиша пак.
  5. Тези моторчета нямат ли алтернатива за цялостната им подмяна? Мисля, че с тяхното разглобяване, ще бера яд и по точно с ваденето на контрата, която държи вътрешността в кожуха. Предполагам, че там е проблема, до колкото разбрах.
  6. Ако това е самия проблем и сам,ще мога да го направя,но се бях насочил към майстор. Има ли нещо специфично за което да внимавам? А колкото до кодирането,на плафоните, как стоят нещата ?
  7. Взел съм цялата ел инсталация от буксата от модула до всяка една от 3-те крушки + Бутон за аларма. Трябва само да я сложа,но преди това трябва да рециклират бравите,че почнаха да не отключват от вън при студено време. Само кодирането ме спъва, останалото е plug & play
  8. Здравейте. Взех си два комплекта осветителни тела за декоративните панели на врати, на предните врати,но ми трябва помощ за кодирането. Някой може ли да каже как става ?
  9. Тази която съм хванал с ръка.
  10. Здравейте. Една от буксата за радиото е повредена и искам да я сменя ( еденичен дин, концерт 2 ). Някой може ли да внесе ясното в това, дали може да се купи индивидуално и да сподели за сериен номер. П.С. Прерових моргите, но голяма част от колите са без инсталация, а за наличните, цените са абсурдни.
  11. Би трябвало, всичко е минато на пясакосъруйка част по част. И мен ме съмнява за актуатора, но е така да хвърля трицифрена сума само за свалянето не ми се дават.По тяхни думи, турбината е настроена заводски.
  12. Ето данните от моята турбина със същите проблеми, като на колегата Nekov. При мен, само е чистена и сложена на стенд Дали ще я нагазя от 2к или 2,5к оборота на колата са и нужни точно 3 секунди да зацепи. Гледана е за грешки по всякакъв възможен начин и нищо не показва. Ако някой разбира да изкаже мнение
  13. Много точно го каза! личо мнение е че именно черната решетка стои естетично на черна или бяла кола.
  14. И при мен е същото след, като ми чистиха турбината,но се отказах да ходя по майстори и да ги гледам как се чешат по главите и да ми казват че всичко и е ок. Ако откриеш проблема ще се радвам да споделиш!
  15. deox87

    Демонтаж таван

    Благодаря,но вече им се ядосах и сега ще трябва да си купувам нови. Ще е полезно за някой друг
  16. deox87

    Демонтаж таван

    Някой знае ли как се свалят тези държачи на сенника? Сменям тавана и само това ми се упря за сега...
  17. Искам да сменям страничните панели на гредите предни задни и централни на тапицерията на тава,но с такава от три врата,а аз съм с пет врата А3. Питам понеже на пръв поглед страничните кори изглеждат 1към едно с моите, като размер. И питането ми е ще станат ли? П.С Тавана който съм намерил е от пет врата
  18. deox87

    Гуми и джанти за A3 8P

    За мен 2 до 2,2 бара на такъв профил гума е ужасно малко та в първата по сериозна дупка и ще има големи шансове да изкриви джанта. Бях чел някъде, че на гуми с профил под 50 се помпат над 3 бара. Карал съм ги и на 3,5 но абсорбацията на гумата от дупки и неравности не е толкова добра.
  19. deox87

    Гуми и джанти за A3 8P

    Май-май само аз ги държа на 3,2 бара с този размер, но за мен с това налягане ми е най-комфортна возията.
  20. deox87

    Картерни газове

    Здравейте. В последно време виждам и все попадам на теми свързани с картерните газове и тук ми се ще да се разясни цялата картинка. При 2.0ТДИ 8П БММ къде се намира филтъра, консуматив ли е, как се проверява дали е запушен и т,н. Ако може темата да е изчерпателна и пряко свързана със заглавието.
  21. Лесно се подменя аз не съм свалял и тавна, може и без тая процедура, но се налага да се свали; кората на страничната греда където е колонката, капака на бушоните, пластмасовата кора до ръчката за отварне на преден капак, прага, кората на централната странична греда и кората на тапицерията. В този ред ги сваляй който казах понеже се застъпват.
  22. При мен се чува как турбото свири, но с лек доловим звук, като направи пика и върна газта. Правил съм му профилактика преди месеци замеряно е десетки пъти и свички данни са перфектни.
  23. За мое огромно съжаление преди няколко месеца не наложи да се изкорми ДПФ-а и колата няма да пуши. До колкото знам колата ще изпушва,ако е неизправна. Освен миризма на не изгоряла нафта, лек резониращ звук излизащ от ауспуха и по силно свистена на турбината друго не съм видял и чул ( (като не включвам по мръсния въздух) . При мен се осети осезаема разлика във вървежа след махането му, но има снимка в друга тема и се вижда главната причина.
  24. Моето мнение да не си правиш екперименти с масла,а да си вземеш оригинално на vw. Има търговци във форума даващи отстъпки, пиши им.
×
×
  • Create New...