Jump to content

HristoforBoqnovGeorgiev

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от HristoforBoqnovGeorgiev

  1. Благодаря колега темата е много добра а този е уникален чак му се чудя как се е навил на тази цялата схема
  2. Значи да не се надявам да намеря чипове МТМ ... остава варианта при Ифидик а за маховика незнам от Добрич съм тук има 2-ва АЕЛ-ла чипосани и нямат проблем дори с съединителя а вече единия кара така 2 години другия 6-7 месеца ... Все пак до лятото има време за размисли
  3. Не съм много запознат но доколкото знам маховика замина след като изстържеш съединителя и не го смениш навреме а аел-ла имал похвално здрав съединител но ще го видим на лято ?
  4. Пууу не те е срам хаха шегувам се това си е късмет и аз ако бях нямаше да отворя да разваля пломбата А иначе знаеш ли колко кончета е реално колата ?
  5. Когато прочетох темата се замислих много и аз как та накарам аел-ла да загрява по бързо.Така с един приятел отидохме до моргата и от един форд изтръгнах подгрева на антифриза, който беше с 4-ри подгревни свещи взехме едно термо реле след което монтирахме всичко . На релето има един върток за настройка на темп. и го сложихме да прекъсва след 45 градуса и взехме сигнал от алтернатора все пак 9 свещи щяха да дойдат много при палене . Пуснахме ток на свещите и всичко мина както бяхме го запланували с изключение че загравяше прекалено бързо и ме догъзя да не направя някоя беля но след като изключих 2-те свещи нещата станаха перфектни . Сутрин на -10 градуса след като запали за една цигара време вдигаше 50 градуса, което за мен е приемливо и така си сложих край на мъките с загряването на тоя котур.Като цена 30 лв корпуса с 4-те свещи за щастие работещи 15 лева терморелето и 5 лв бушончета и обувки + 2 бири на авера . Съжелявам единнствено че не се сетих да снимам всичко стъпка по стъпка. Някой ако се интересува да пише ще дам номер за да обясня всичко !
  6. Преди 2 дена ходих при Ивайло - Ифидик за да ми центрова помпата и да зацепи мотора .... както и да е и останах с доста добри впечетления и мисля да чипна АЕЛ-ла при него какво ще кажете ? А и аз не искам да изкарвам максимума , особенно след като настрои помпата тази кола върви като откачена дори при стария собственик не е вървяла така и искам още съвсем малко да върви някаде около 160-165 кончета мисля че ще са ми достатъчни бях чел за оригинални чипове на МТМ които горе долу вдигат 165 кончета та така някой запознат да каже дали Ифидик би направил добър чип на АЕЛ-ла или да търся тези на МТМ(които незнам от къде да намеря изобщо) но все пак кое би било по добре като цена и качество . Колега , все още не съм чипосвал колата но мисля да е при ифидик след като в целия форум всички пишат че е ЦАР НА ТДИ-то и преди няколко дни имах наблюдения върху работата на човека останах с много добри впечетления а за чип иска 300лв като ще стане 170-180коня нали вече диното ще покаже най добре.
  7. Та така спрях се само на чип тунинг повозих се на корабче само със и мисля че ми е достатъчно все пак благодаря колега за инфото
  8. Мхм а тази газ няма ли да прецака мотора ? Питам защотот не знам
  9. Да де но аз искам да стане около 200 hp та въпросът ми е какви разпръсквачи ще станат и от каква кола да ги взема
  10. Добър ден колеги замислил съм да засиля малко кораба имам а6 ц4 2.5тди АЕЛ, но ми е малко спънат та реших да сложа едни по големи разпръсквачи, мап сенсор 4 баров и един чип. Въпросът ми е дали някой знае какви разпръсквачи да взема и от кои модели стават за АЕЛ-а и горе долу колко магарета ще отиде ? Благодаря предварително и се извинявам ако има такава тема
  11. Здравейте колеги. Карам A4 B5 8d2 1.8 125hp, притежавам я отскоро и съм много доволен но забелязах наскоро, че когато почна да настъпвам колата на 2900-3000 хил. оборота започва да се чува едно свистене и така до 5000хил. оборота. Колата върви перфектно просто ме гложди какво е това чувал съм го при 1.8т но мойта тарга си е чисто 1.8. Моля помогнете обяснете на невръстния. Благодаря предварително.
  12. Имах проблем с моята кола подобен, при мен направо се пълнеше купето с вода. Мястото от което влизаше вода се оказа : Когато отвориш капака на и застанеш срещу него горе вдясно излиза едно жило не съм сигурен за къде е но при мен уплатнението му беше заминало и от там когато пускам чистачките да пръскат или я водех на автомиква или при дъжд от там си влизаше през спокойно и така докато не се наложи да разглобя цялата кола и да изсушавам купето, ако искаш провери все пак това уплатнение защото на мен ми създаде големи главоболия.
  13. Здравейте отново за съжеление при мен не стана този номер или просто самият ключ се е прецакал, след нова година ще ходя при един майстор да видим какво ще каже той (карам ауди а4 б5 1997г)
  14. На моят ключ също не му работи бутончето за централното отключване, днес ще пробвам на моята А4 б5 да видим дали ще се получи ще пиша по-късно ако стане манипулацията! :)
×
×
  • Create New...