Jump to content

kuker70

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kuker70

  1. Точно от гофрирания маркуч излезе проблема!Не беше сложен кадърно!Така че вече работи нормално!По принцип не ходя по майстори,но нямаше къде да пусна старото масло!Това ще ми е последното ходене в сервиз.С изключение на газта.
  2. от раз ли?на бензин я карах до гаража,и там и смених масло+филтър+горивен филтър и въздушния иКАПУТ,КРАЙ УМРЯ на бензин
  3. не!пали и си държи обороти/950-1000/
  4. да имам.нямал съм проблеми/не е имало гърмежи/.работеше отлично.незнам дали ще запали директно на газ?но още малко и това ще разбера.
  5. когато откача стъпковия мотор също немога да запаля и нямам ниски обороти!Възможно ли е да просмуква въздух от гофрирания маркуч/само него съм откачал при смяната на филтъра/
  6. работи на високи обороти т.е.карам я на бензин,но когато си махна крака от педала на газта и гасне и немога да я запаля тези двигатели имат ли предпазители за ниските обороти?
  7. колеги помагайте:смених горивния филтър и колата отказа да запали на бензин,а до този момент никакви проблеми с палене и вървене.Благодаря ви за всичко!
  8. колеги незнам дали е тук мястото на моя проблем:чистачката на 5–та врата отказа.моторчето работи при подаване на директно напрежение има 12в на буксата при свързване неработи!Благодаря ви предварително.
  9. Колеги отскоро се сдобих с Ауди-куатро и имам питане-задния деференциал постоянно ли е зацепен или се изключва/включва след достигане на скорост колата е Ауди 100 ц4 16клапана куатро?Благодаря ви предварително.
×
×
  • Create New...