Jump to content

boneff

Members
  • Мнения

    44
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от boneff

  1. Колега, Имаш ли ляв фар за Б4 и колко струва? Трябват ми и предни мигачи и още някои и други дреболии които можем да уточним и на място.А и ще работиш ли по празниците?
  2. Върни се при тоя ,,маистор" и ......
  3. Преди две години приятел имаше същият проблем . Предложих му да си направи окачен таван в коридора от гипсокартон и даже измислихме ревизия с светещ ефект през която се бърка да се обслужва обурудването. В началото малко се дърпаше , но после жена му хареса лампата за вграждане и го направихме . Сега е вкарал още доста обурудване там , и е доволен защото иначе щеше да си напълни къщата с грозни кутии и кабелни канали , да не говорим за висящи кабели.
  4. boneff

    FM radio transmitter with USB

    Преди една година си купих като това от метро ,исках да го харесам ,но така и не можах. Даже го намразих след като няма и месец свирене изгоря , и даже ми издумка и флашката. Оказа се много чувствително към софийските дупки.
  5. Така се става майстор- с практически умения!
  6. Колега , преди да започнем да ти обясняваме, кажи дали имаш някакви и елементарни познания по електротехника? Монтажа на една аларма нее много лесна задача!Може и да си увредиш колата така че да дадеш повече пари после , отколкото си спестил от монтаж!
  7. Колега , интересуша ме дали имаш модула за централното на Б4 и цена?
  8. Колега, виж си тампоните на магарето когато са разбити се получава така нареченото ,,улитане".Проявява се особено когато колата набира скорост. В много от сервизите се правят на ударени за смяната им защото операцията по смяната им е трудоемка и нее много платена.
  9. Колега, има доста изписано по тази тема и ако се разровиш може да намериш случай като твоя! При мен, се беше разхлабила клемата която се захваща зад ключа, и определя на коя степен да работи. Оправих я като в дупките на оригиналните нитове с които е занитена вкарах меден проводник 6 квадрата и с два чука занитих допълнително клемата,като по този начин я затегнах. От тогава имам парно АФРИКА ,карам си и си свиркам . Успех с ремонта!
  10. Е това не беше хубаво от твоя страна сега 100 лева му се видеха много малко. И то при положение че това можеш сам да причиниш на колата си!
  11. Колега , проблема ти е в радиаторчето ! Самото радиаторче не срува много 40-50 лева зависи от магазина.Много е разглобяването при Б4 за смяна.В златен фонд има много хубава тема с снимков материал благодарение на която това лято си смених сам радиаторчето.Работата е за около ден .Иначе по сервизите искат между 80 и 100 лева за работа.Желая ти успех с ремонта!
  12. boneff

    Помогнете Пичове

    Малии, това колко време го писа толкова грамотно?
  13. Мощен дизелов двигател , прекрасно седене на пътя от клатрото и лукса и комфорта на Ауди! Честито!!! Много дълго време да и се наслаждаваш!
  14. Като я намерих обикалях около нея и се радвах като дете на което са върнали Любимата играчка.(ми то си е май така) Замисли се дали не са я взели за откуп? Ако е така си казвам че не бих им платил и стотинка защото колкото повече им се плаща - толкова по нагли стават!
  15. Здравейте колеги, След три седмици терзания полицията ми намери и върна откраднатата кола.Любимата ми Б 4 е отново при мен. Ще разкажа на кратко ! На 20-ти миналия месец си оставих колата пред блока в Дианабад и след няколко часа по-късно тя изчезна.....! Не искам никой да изпитва това чувство което изпитах аз и то към кола която обича. На мен ми се случва за втори път . Първия беше преди 10-тина години когато ми откраднаха жигула и ми я намериха в доста ограбено състояние. Този път си помислих че ако трябва да си намеря колата в подобно състояние – не искам да я намирам въобще.Но... подред. За случая един приятел се регистрира в форума и пусна тема и снимки за да може да има повече хора да се пооглеждат http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=4612...EE+%E0%F3%E4%E8 . Аз бях доста разстроен . Благодаря на всички които се отзоваха, кой с това че се оглеждаха , а други че ми даваха кураж. През тези дълги три седмици имаше доста разходки и оглеждане хо безрезултатно , и все пак хората около мен ми даваха кураж. И накрая дойде дългоочакваното обаждане че автомобила ми е открит . Извикаха ме в седмо РПУ и оттам при колата .За мой късмет тя си беше цяла и невредима нищо не и липсваше дори и радиото В багажника имах доста инструменти защото с тях си изкарвам хляба, харесвам ги и много ги ценя като всеки занаятчия.От тях липсва само една акумулаторна бормашина която бях купил няколко дни преди това.Но е нещо което прежалих лесно при положение че любимата ми кола е отново с мен. Крадците даже на се бяха возили много , около 20 км. И след това са я зарязали и надлежно заключили на около 500м от нас – по – точно зад Миленката в Студентски град . Е точно там не бях минавал въпреки че съм обикалял района. Тука е мястото да отбележа състрадателното и добронамерено отношение на полицията. На мене също не ми се вярваше като правя аналог с отношението преди 10 години.... направо невероятно. Любезно и състрадателно Това са думите с който мога да определя отношението им към мен . Искам и тук да благодаря на нощния патрул на седмо РПУ които ми откриха колата в нощта на 12 срещу 13 .10 и специално на гн Тодоров следовател в същото районно. А ми това е ! Всичко е добре когато свършва добре.
  16. boneff

    2 wallpaper-a на Ауди

    Батка, що строши колата та да си туриш картинка на телефоНО?
×
×
  • Create New...