Jump to content

georgiivanov

Members
  • Мнения

    89
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от georgiivanov

  1. Трябва да си ъпдейтнеш Homelinka до версия 7 и мисля,че всичко ще заработи без проблем. П.П. Питам те,защото аз съм с Horman bisecur и там и каквото и да правих не се получаваха нещата докато не сложих външен приемник.Сега си работят без проблем и са много удобни даже.
  2. georgiivanov

    8HP Tiptronic

    Здравейте,колеги!Ще снемям маслото на скоросната кутия обаче не знам как да го сменя цялото(9 литра).Ако се източи през пробката и после после се свали картера предполагам няма да се източат повече от 6-7литра.Някой да знае как може да се направи пълна смяна без машина?
  3. Здравейте,колеги!Запознатите с този автомобил биха ли ме насочили какво да гледам и къде са им слабите места. Благодаря.
  4. Продавам би-ксенонови фарове за А3 8п перфектни с баластри и крушки.Отделно продавам и кантарите за саморегулиране. Цена:900лв.
  5. При мен беше външно.Вдигнете колата и ги проверете.
  6. Гледал си май новия епизод на bri4ka .Не съм съгласен,че не светят фаровете.Аз съм с обикновенни и съм много доволен макар,че преди исках да слагам би-ксенон.
  7. bsdnikolov,ако направиш такъв контролер,пиши един и за мен.
  8. Има добри отзиви за сервиза на Raino.Мисля,че ще ти помогнат.
  9. Колко трябва да е налягането на тандем помпата?
  10. georgiivanov

    Табло с фис

    При мен ми излезе по-солено.Аз сменях и помпата.Но е 1000 пъти по-добре от старото табло.
  11. Значи се продават отделно.А някъде има ли размери за дупките?
  12. Мисля че вървят заедно с задната броня.Аз когато си слагах парктроник държачите ги свалих от бронята.После ще видя за номер.
  13. Кой ти е майстора?Работи ли с твои части без да ти надува двойно цената за труд?
  14. В началото беше слабо,но после почна да капе яко и колата след 2200-2300 оборота набираше ама едно мудно обаче не е прекъсвала.Забравих да направя снимки да ви покажа ама като отворя капака и стабилно си лъхаше на нафта.
  15. Колеги проблема е решен!Оказа се протекла тандем помпа и от там идваше загубата на мощност при високите обороти.Ремонтен комплект и всичко си дойде на мястото.Благодаря на всички!
  16. Честито!А докъде стигна с парктроника?
  17. Gabco иначе още щяха да си седят в Германия.
  18. Да се похваля и аз.Най-накрая пристигнаха капачките от Германия,разбира се с помощта на Пламен,за което много му благодаря.Снимките не са много добри,но пак се вижда.Сега да видим за колко време ще ги задържа.
  19. На мен цялата работа ми излезе ~2400лв,но поне е направиха като хората.
×
×
  • Create New...