Jump to content

classic1

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 2.5 TDI

Персонална информация

  • Локация
    Бургас

Последни посетители

506 профилни разглеждания

classic1's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте , търся да закупя дясна решетка за халоген за а6 с5 .
  2. Щом е така , така да е. От сервиза ми казаха , че колата е вкарана през 2012 г. от Германия на 45 000 километра и до момента в който я купих аз 2015 г , колата е обслужвана там и беше на 75-76 000 километра. Ако са ме подвели от ауди , съжалявам ,че аз подвеждам и вас. Лек и спорен ден.
  3. Колега , прав си колата е мултитроник -грешката е моя , снимките са реални , а за километрите лично аз съм ги проверявал при закупуването на колата в ауди . Не смятам да влизам в безмислени спорове с хора които коментират дадена кола само по снимки. Благодаря все пак за градивната критика ,обявата ще бъде коригирана.
  4. Продава се Аudi A6 C5 2.5 TDI / 7500 ЛВ. Дата на първа регистрация 04.2004г Двигател; 2,5 TDI- 163к.с. Задвижване; предно Цвят; тъмно син металик Скоростна кутия; автоматична + типтроник и спортен режим Километри;84 000 км Екстри; xenon Фарове за мъгла Система за измиване на фаровете Климатроник (двузонов) Серво управление ABS ЕSP Въздушни възглавници 10 бр Черни спортни седлки с надуване и ел.настройка (кожа) Подгряване на предни и задни седалки Делима задна седалка 60/40 с подлакътник Ски сак Лайсни от алуминии Преден подлакътник Кожен волан (регулируем по височина и дълбочина) с управление на скоростите Борд компютър + multi menu Навигация Регулируем интервал на чистачките Аудио система blaupunkt 8 високо говорителя Алуминиеви лети джанти 5бр х 17" с летни гуми + втори комплект 16'' със зимни гуми Заден парктроник Централно заключване Фабрична аларма с комфорт функция и 2бр сгъваеми ключа Ел.стъкла Ел.огледала с подгряване Сенници с вградено осветление Щори на задните врати и задното стъкло Ambient пакет Поставки за чаши Подгряване на дюзите за измиване на челното стъкло и ключалката на шофьорската врата Катализатори Тонирани стъкла Напълно обслужена Допълнителна информация; Автомобилът е в автентично състояние, на реални километри и с оригинална боя. Отлично техническо състояние, подготвен за експлоатация. Има няколко дребни забележки по боята За връзка; 0887 488 240 -Живко
  5. Здравей , колега , може ли да ми дадеш цена за масло castrol maganatec diesel 5w40 dpf-5л. , въздушен , маслен и горивен филтър , както и филтър на купето .Колата е ауди а6 ц5 2.5 tdi 163 к.с 2004 г. Благодаря, предварително.
  6. Здравей , колега , може ли да ми дадеш цена за масло castrol maganatec diesel 5w40 dpf-5л. , въздушен , маслен и горивен филтър , както и филтър на купето .Колата е ауди а6 ц5 2.5 tdi 163 к.с 2004 г. Благодаря предварително.
  7. Джантите са оригинални 4бр. ,две от гумите са в перфектно състояние другите две са "наядени" + 1бр. джанта с гума в перфектно състояние (никога не е ползвана ,защото е резервна , също оригинална и е комплект с другите). Джантите са без кривини и заварки. Цена:700 лв. Телефон:0887 488240 - Живко
  8. Благодаря за съвета колега, и аз така преположих ,че може би не е необходимо да се сменя цялата брава , но вече поръчах бравата и ще я сменя. Относно км. съжалявам че немога да намеря фактурата от сервиза на Ауди за диагностиката, която правих в денят на покупката , но имам фактура от 2012 г. от същият сервиз и колата тогава е била на 49 000 км. мога да я кача за доказателство при интерес. Цитиране на предходно мнение!
  9. Благодаря , колега значи трябва да се действа по вапроса в понеделник я вкарвам в сервиза.Скоро ще кача и снимки на колата ,но сикам да я пастирам за да си я покажа в целият й блясък
  10. Здравейте , колеги дойде ред и аз да се похваля .От 3 дни сам горд собственик на ауди А6 2.5 ТДИ (2004 г.),седан ,с автоматична скоростна кутия..Колата е на 63 000 км.,проверявана е лично от мен в сервиз на Ауди (порше) в Пловдив.Останах с много добри впечетления от колата , но имам 2 малки проблема който много ме дразнят и искам да ги отстраня.Разгледах форума има писано по моите въпроси много ,но реших да ги споделя с вас и ако може да ме насочите към сервиз в който ще ми обърнат нужното внимание , а не да ме "претупат " на две на три колкото да отбият номера (както ми се случи днес в един от сервизите). Проблемите ми са следните: 1.Когато пусна мигачите светят постоянно без да премигат,но когато си пусна аварйните премигат и всичко си функционира нормално.Днес в сервиза ми казаха, че трябва да сменя копчето за аварйни с блока който е зад самото копче.(така ли е?). 2.Когато отворя предната дясна врата не ми светва плафона на тавана ,коакто и в краката, и лампичката която е в самата врата.За този проблем в сервиза ми казаха да си купя нова брава на дясната врата и да я сменят, или да разпробият врата и да ми направят някакво копче което да отчита ,че врата е отворена и да светва всичко . Ако може някой да ми помогне ще съм му много благодарен.
×
×
  • Create New...