userpmmpmm

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

About userpmmpmm

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  А4 B6 1.8T quattro

Recent Profile Visitors

396 profile views
 1. Здравейте, някой може ли да ми каже дали има разлика в съединител и маховик на предно и куатро. Колата е а4 б6 1.9тди. Благодаря предварително.
 2. Благодаря много на всички за отговорите
 3. Имаш ли идея колко ще струва да си го ремонтирам или да се подкове, по-здрави бутала и биели? Искам да си направя сметката дали си струва да се занимавам с въпросната кола.
 4. Здравейте, на доста добра цена ми излезе 2.0tfsi с проблем в двигателя. По думите на собственика е превъртял биелен лагер (каквото и да значи това). В тази ситуация предполагам трябва основен ремонт, като идеята ми е да си я оправя аз. Искам да проуча колко би излязло просто да си я ремонтирам и също така колко би струвала по-сериозна интервенция, целейки над 300к.с.?
 5. Минах през сервиз, оказа се хидравлична помпа.
 6. Малко ъпдейт, нещата май отиват към хидравлична помпа, като я запалих, се чу как вие. Освен това като вдигна повече от 20км/ч, започва да го отпуска и след това си става нормален. Спра ли, пак затяга. Днес следобяд ще ходя до сервиз и вече ще се каже категорично.
 7. А и не обяснява защо ми е твърд волана 🤔
 8. До края на седмицата ще я закарам в сервиз и ще пиша какво е било. Другото странно е, че течност има, пробвах и да долея, но волана си седеше все така твърд. А ако е рейка, все пак би трябвало да поотпусне малко, дори след това да изтече.
 9. Има, да, после като се наведох, беше капало. Предполагам е за рециклиране?
 10. Здравейте, имам проблем с рейката, воланът е тежък, на място се чува едно хлопане, а като я прибирах в гаража, след няколко маневри миришеше на изгоряло. Рейката ли е заминала или има друг проблем?
 11. Евентуално да има все пак някакъв шанс да съм попаднал на някое турско менте, понеже при нас оригинален кастрол трудно се намира, и в комбинация с по-бързото ми и агресивно каране да го е изгълтала? 🤔 много рязко скочи разхода, точно след смяната, преди това доливах 1л на поне 5000км.
 12. И аз мисля, че няма как да направи такъв разход без значение от маслото. Благодаря много на всички, колата ще влиза в сервиз и ще разбера.
 13. Здравейте, колата има много висок разход на масло, от последната смяна е минала 2600км, а се наложи да долея 1л. Кара се с Castrol Edge 5W40, няма никакъв пушек, колата е 1.8Т BEX.
 14. Попринцип колата седи под терасите на блока, даже и на снимката е спряна там.Когато се топи снега, е падал върху нея, но мина толкова време оттогава, че все щях да го забележа, я на автомивка, я някъде другаде.
 15. Ами ако можеш да препоръчаш някой за София, ще съм благодарен.Иначе от Булстрад ми казаха за един човек(не им е доверен сервиз), ще отида при него да видим какво ще каже.А как е станало, нямам представа, един познат има съмнения, че някой я е ударил с юмрук, защото на снимката се вижда как на ограденото се е образувало нещо като кратерче и от удара се е разнесло навътре.Но пък чак такива щети от такова нещо? 🤔