Jump to content

Westbam

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B6

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Westbam's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. И при мен имаше теч на масло откъм четвърти цилиндър и се стичаше по ръба на блока.Мислех че е от гарнитура на главата но се оказа от снопа с кабелите на дюзите.Провери и това преди да предприемеш сваляне и сериозни ремонти.
  2. И при мен е по същия начин,пробвах с друг дебитомер,нов температурен датчик,подобрение никакво.Не мисля за сега да сменям нещо само за проба-грешка.
  3. Има ли развитие на проблема,колега?
  4. Извинявам се че питам на колегата в темата,но от къде се променя injection quantity.Като загрее моето варира постоянно от 4,7 до 6,0 и не може да се стабилизира.
  5. Разпределителния вал как е,ако е износен може от него да идва неравномерната работа.
  6. Здравейте,търся си най-долната букса за Ауди концерт,в момента съм с афтърмаркет радио и искам да сложа фабричното.Трябва ли ми нещо друго за да ми показва инфо и на фис дисплея.Като го вържа и не свирят задните колони.
  7. @audi+ Благодаря за информацията!
  8. Здравейте,търсих но не можах да намеря информация на колко Nm се стягат петите на разпределителния вал и в каква последователност.Двигател 1.9 130 к.с. AVF.
  9. Здравейте,имам проблем след като згрее двигателя започва едно притрисане което не винаги се проявява,някой път е по-осезаемо друг път не толкова.Какво съм направил до сега,сменени о пръстени на дюзите и реглаж,всичките са в норми,нов датчик колянов вал,нова тандем помпа бош,грешки никакви.На живи данни дебитомера е в норми.Тампоните на двигателя също са сменени и промяна няма.Иначе от към мощност и разход си е добре колата.
  10. Здлавейте,имам нужда от помощ.Трябва да сменям заден капак на моята кола но не можах да намеря клип или нещо като ръководство как се подменя.Самия демонтаж на капака е ясен въпроса ми е как се сваля инсталацията,на новия капак гледам че инсталацията е на букси но къде отиват нямам никаква идея.Та ако някой знае или е сменявал капак нека сподели.
  11. Здравейте,търся тази кора под волана за А4 Б6 2003 г. Това и е парт номера 8E0 953 512 L модела е за лостче с темпомат.Благодаря!
×
×
  • Create New...