Jump to content

FEN_NA_TDI

Members
  • Мнения

    287
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от FEN_NA_TDI

  1. @s7r3l0k Ужас... аз също съм непушач и знам какво е някой да ти пуши в колата, а това което е направил Тошков е пълно неуважение към клиента, не е трябвало да му плащаш изобщо до като не ти оправи дупката от цигари, аз преди време му бях звънял на този индивид за един съвет за километраж на старото ми А4 Б5, и по телефона му казвам че колата е 1.9 тди 110 коня автомат, и той ми каза че такава кола не съществува, и ми затвори телефона, тогава разбрах че е някакъв психопат и повече не съм му и звънял... 😀 

  2. @evg_eni Той и да ги купува от коли за части едва ли ги взима по 10лв но със сигурност ги купува по евтино от колкото ги продава, виж че във всички обяви тези километражи са над 250лв, лично аз най-евтиният такъв километраж вдо с фулфис съм го виждал на цена от 200лв и то преди години, всички други обяви които съм виждал са все над 250лв.

  3. @sa6o 13 От третият линк също е специалист, но няма оставен телефон за връзка, трябва да му пишеш на лично съобщение, не си написал също от кой град си.

     

    @s7r3l0k  А ти колега да не си ходил при онзи toshkov81, той навремето беше много активен в този форум и слагаше разни темпомати. 😀 

     

     

     

     

  4. Ето ти няколко линка с ВДО километражи, но цената е висока, затова те попитах дали си наясно че са скъпи, колегата @s7r3l0k ти е обяснил защо са скъпи.

     

     

    https://m.olx.bg/d/ad/audi-a3-1-9tdi-na-chasti-audi-a3-1-9tdi-asz-CID1243-ID8gnoL.html


    https://m.olx.bg/d/ad/kilometrazh-za-audi-a3-vdo-audi-a3-8l-vdo-CID1243-ID8ULTg.html

     

    https://m.olx.bg/d/ad/kilometrazh-vdo-za-audi-a3-8l-diesel-CID1243-ID8A5QI.html

×
×
  • Create New...