Jump to content

mak1n7osh

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от mak1n7osh

  1. Здравейте колеги, интересувам се дали може да се смени само маховика, понеже имам странни вибрации при превключване от P на D (мултитроник) и в сервиза ми казаха че е от маховика.
  2. Май по-добре да си потърся кабел..
  3. Колеги, Video In Motion може ли да се активира без Vag-Com, понеже нямам кабел?
  4. Здравейте колеги, а има ли тема за ъпдейт на 3G High?
  5. mak1n7osh

    Джанти

    Колеги, разглеждам за джанти 18' и на места видях централен отвор - 66.5 вместо 66.6. Това дали е разминаване в измерването на продавача или тези няма да станат?
  6. Мерси колега, аз мисля да потърся огледало от морга да видя какво ще излезе.
  7. Здравейте колеги, знаете ли дали мога лесно да подменя обикновеното със затъмняващо огледало. Става въпрос за панорамното огледало което е вътре в купето. Мерси.
  8. оправен е проблема.
  9. Здравей колега, интересуват ме текстилни стелки за A4 B8, цена. Мога да ти пратя vin ако се налага да се уточни цвета.
  10. Здравейте колеги, извинявам се за страничния въпрос, но някои може ли да ме насочи към човек който може да ми коригира километража. Купих колата на 127к от автокъща, но след като отидох в Audi разбрах че е била на 185к Март месец. Искам ако е възможно да си я върна на километри най-близки до реалните.
  11. Здравейте колеги. Направи ми впечатление че през деня когато копчето е на Auto, предните диоди светят, но отзад нищо не свети. Има ли начин да се оправи от менюто, или трябва да включвам на габарит за да светят и задните светлини. Вечер всичко свети нормално разбира се. Поздрави.
×
×
  • Create New...