Jump to content

Shadow88

Members
  • Мнения

    97
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Shadow88

  1. Здравейте колеги. днес ми се появи следния проблем. Влизам в колата (ауди а6 2008 авант 3.0tdi) паля и климатроника не тръгва. Не светна дори. Прегледах бушоните в таблото (които отговарят за климатика) и са здрави. Някой да е имал сходен проблем?
  2. Здравейте, Продавам 2 гуми Toyo T1S 255/35/19 XL. Карани са 2 сезона. Намират се в София. Цена 180лв за двете.
  3. Продавам оригинални напречни греди за Audi А6 4F комби. С 4 ключа. Цена 220лв Намират се в София. Телефон: 0889 94 21 91
  4. Колата е с нови задни амортисьори, тампони и прахоуловители.
  5. Продавам А6 комби 2008 година 3.0 дизел 233 коня. Колата има ел. печка, анбиентно осветление, CD чейнджър MP3 за 6 диска, пера на волана, подгрев на страничните огледала и прибиране, сменени накладки (предни и задни). Сменено моторче на турбото. Каско, технически и гражданска до средата на 2019. Намира се в град София. Цена 13900лв За повече информация на ЛС или 0889 94 21 91
  6. Здравейте колеги. Да питам дали може да ме насочите към човек в София, който може да ми оправи механизма / ключалката на шофьорската врата. Спря да се отключва от дистанционното или като дръпна дръжката (колата е с keyless). трябва всеки път да си отварям вратата с ключ. Колата е 2008г
  7. Shadow88

    Диоден стоп

    Колега имаш ЛС
  8. аз имах проблем с 1 О-пръстенче(май това беше не помня). И при мен съскаше. за 10 мин ги сменихме с майстора всичките, за да ми е мирна главата. Само се сваля от горе капака на мотора и имаш директен достъп до тях. И при мен съскаше.
  9. Колега и аз имах такова цъкане. Оказа се някакво О-пръстенче на дюза.. аз си смених всичките и спря съска
  10. При мен резервната е 19ка с размер 255/40/19. И има още място в коритото
  11. Нямах инструменти... мъчих се 20 мин да сваля яейнджъра в колата със свински опашки. накрая свалих цялата жабка и си я качих в нас. 5 мин още мъки с опашките и излезе чейнджъра. Отворих го и 1 диск беше решил да ходи на гости на долния. отвих няколко болтчета, за да извадя чейнджъра от кутията му, да махна едната платка и да отхлабя малко останалия чейнджър и успях да извадя няколко диска. След това сглобих и отидох да тествам. Вързах го, прищрака 2 пъти докато си се намести и почна да си работи без проблем. След това извадих всички дискове по нормалния начин и заредих с нови След време ще го отварям пак, за да видя къде съм изпуснал 1 болтче да завия и ще направя повече снимки. За тези, които се чудят кой е парт номера на чейнджъра:
  12. Вчера вечерта нацелих един огромен трап на централен булевард. Тоя проблем ми се появи след като реших да сменя диска. И аз четох, че има шанс да е запецнал някой диск. и след работа ще почна да мъдря как да извадя чейнджъра, че нямам шперцовете. Дано успея да го извадя и да горазглобя, за да видя вътре какво е положението, че на радио не се трае....
  13. Здравейте колеги, Бързо питане. Сутринта паля колата. Музиката си тръгва. Решавам да сменя диска от чейнджъра и си селектирам желания. И чакам да се зареди, но минаха 2 мин. От там натиксам пак списъка с дискове в чейнджъра и ми изписва "Device Fault". Рестартирах MMI-то и нищо. Загасих колата и после пак я запалих и ми изписва "initializing". Чейнджъра в началото мигаше, преди да загася колата. След това светят само eject и load бутона. При натискане на eject почват да мигат първо 1,3,5 бутон и после 2,4,6 и нищо не става. Още не съм я закачил на диагностика колата.
  14. Колега до колкото си спомням трябва да почнеш да събираш цифрите за екстрите и настройки, които искаш да има. Но нека някой който знае да каже. Аз го правих преди година с един приятел, който е в час с кодировката.
  15. http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Audi_A6_(4F)_Instrument_Cluster_(through_MY_2008) Да видиш дали не ти е програмирано таблото за 70 литров резервоар.
  16. Влез с VDC и виж какви са настройките на таблото
  17. Преди време и аз имах проблеми със стрелката. Не показваше точно. Накрая проблема се оказа, че таблото е програмирано за 70 литров резервоар и кола с предно, а не 80 литра и quattro.
  18. Аз като взех колата изтрих всичко. аз съм с 2G. Търся решения и по други форуми в нета.
  19. Колеги някой да се е мъчил да свърже Samsung S7 edge с bluetooth-а на колата, за да може да си говорите нормално по телефона. Със стария Samsung S5 и с другия телефон нямам проблеми. Но с S7-цата ми дава connection falled. Пробвах по 2та начина. Първо търся само през телефона bluetooth-a на колата и се мъча да се вържа и не става. После се пробвах да ги сдвоя като търся и през MMI да намеря телефона си. Тогава се получава връзката, но не може да се обаждам и да се свържат с мен. Дава ми, че няма връзка с този номер като се опитат да ме наберат.
×
×
  • Create New...