Jump to content

mnml.kid

Members
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно mnml.kid

  • Рожден ден 22.10.1993

Друго

  • Kaра
    Audi A3

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Deutschland

Последни посетители

808 профилни разглеждания

mnml.kid's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте приятели предстои ми гадно нещо.Да дам любимият си А3 1.9ТДИ 8PA заради този Дизел скандал в Германия.Ще получа премия ,не ми се дава верният ми Автомобил но нямам избор.Та въпросът ми е орентиръл съм се към А4 с бензинов или ако намеря LPG/Benzin Двигател.Нямам си на представа какво е читаво бензинов автомобил никога не съм имал не знам за какво става въпрос.Автомобилът ще се кара що годе всеки ден по 20 км да речем от вкъщи до Работа.Гледам основно семеен А4 комби.Моля за съвети търся от Автомобила който ще купя икономичност здравина,надежност.Не съм състезател обичам да карам бавно ( като Дядка).Пазя си автомобилите много прецизен съм.Дразни ме нещо ако не е сменено на колата и така.Ще се подържа от мен както си му е редът .Турбина не е задължителна приятели ,Автоматик също не е търся икономичност.На къде да се орентирам .Кои двигатели са за предпочитане тези със Ремъци ролки или Верига .Може да има Quattro стига двигателя да е здрав за 1,2 литра ще направим компримиси.Очаквам вашите коментари.Благодаря ви Предварително.
  2. Благодаря за отговорите.
  3. Добър вечер на всички,ще ми се налага да купувам първия си климатик това лято.До сега съм нямал и не знам въобще кои марки са издражливи.Той ще е за хола на гарсонерата ми който е 10кв.метра.Основно ще се ползва през лятото за 1 месец Август примерно като си идвам в България и много важно зимата Ноември или Декември като е студеничко с него трябва да се отоплявам.Как стоят нещата замръзват ли те през зимата.Каква марка ще ми предложите и като цени не съм запознат да речем да е средна класа Климатик не някаф боклук нито пак някаф с много екстри и т.н ще служи само 2 месеца през годината.Стига да си върши работата.От Хасково съм там имаме Технополис.Бих се зарадвал на оферти и линкове от вас.Благодаря предварително.
  4. Аз имам катализатор.2рата бутилка би било добре за мен нали ?
  5. Каква е разликата ? Кои би по добар за моя 1.9ТДИ 8ПА.Благодаря Предварително!
  6. Трябва ли да гледам някой номер преди покупка и може ли да ми пратите няколко за пример от EBay.de Тъй като се нямам много с колите на търсачката ми вади много но някой изглеждат по старички къде да внимавам преди покупка или ако може ми постните линкове.Благодаря за отговорите.
  7. Тази рейка може ли да се замени със няква втора ръка или е по сложно колкот си мисля ?
  8. А за червения символ на волана нещо да ми кажете ?
  9. Извинявам се ако има такава тема.Въпросът ми е индивидуален.Колата ми е 2005 1.9ТДИ Ауди 8PA 105ps.Проблемът е че като дам на контакт свети ми червено воланче за малко и изчезва.В началото хидравликата дава признаци че работи , но после се върти но все едно нямам хидравлика различно..На място ако завъртя се чува пукане и на двете страни.При завои няма признаци.Тъй като дава признаци за работа на Хидравликата не знам от къде да почна моля дайте съвети.В чужбина сам и всякакво посещение на Сервиз струва пари и време.В петък колата ми мина преглед TÜV казаха ми че на предната дясна Маншон е тръгнало да се къса някаква гума но не било нещо важно.Днеска бях до сервиз за смяна на масло от тях посоченото место забелязахме течове на Грес .Мислите ли че има нещо общо.Моля за съвети.Позаинтересовах се за цените на нова ел.рейка и помпа 600€ ми се струват доста пари.
  10. mnml.kid

    Ауди 2005 1.9 TDI 105ps

    Благодаря след 1 месец ми предстои да пътувам за България. А лампичката на таблото за ЕСР, и жълтото воланче ще изчезнат ли или да се притеснявам ли за тях ?
  11. mnml.kid

    Ауди 2005 1.9 TDI 105ps

    Добър вечер Колеги ! Бих искал да споделя за мой проблем.От известно време ми дава грешка на таблото.Заден десен мигач , понякога и задна дясна лампичка за заден.Та днес реших да си прегледам бушоните нямаше хлабав,изглеждаха добре.Проблема е като подадох контакт сега пак ми се появи жълт волан. И това за ЕСР в жълто светят и се притесних нещо? Някой да помогне ? Ще съм много благодарен. Мигача и лампичката си работят забравих да отбележа.
  12. mnml.kid

    Съвет за вибрации

    а ти беше ли вече на майстор ?
  13. mnml.kid

    Съвет за вибрации

    Благодаря ще проверя ,може ли да е от дюзи кабели на дюзи мека връзка ?
  14. mnml.kid

    Съвет за вибрации

    Няма ли някой който да може поне да даде съвет.
  15. Здравейте!Колеги имам въпрос за моята 8PA .Купих го Септември 2015.Проблемът при мен е като чух едно трупане от към двигателя ходих на майстор казаха ми че е съидинител смених и маховик.Възникна друг проблем , като запаля колата понякога не казвам винаги , оставя на свободна и едно притрисане за момент като вълна се получава , все едно нещо под краката ми потупва,и потупването го усещам чак в Аспухите ... Така завършва.При светофар се усеща като съм спрял примерно в движение,забелязвам само едно струва ми се на 1,2 предавка един по различен глас вади.Не мога да го опиша стържешт не по скоро по натоварен.Двигателят е 1.9 ТДИ.Моля за вашата помощ.Благодаря на всички предварително
×
×
  • Create New...