Jump to content

COMMANDER_KEEN

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    3.2

COMMANDER_KEEN's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Прочети и следващия пост. Явно след като те изгониха от другия форум бая ти е паднало нивото. :hilezh:
  2. Ти си коментираш некви глупости, Митю за друго пишеше. Нормално за тебе де, да не знаеш за какво се говори и да си спориш. Деева и радиото си.
  3. Просто не знаеш какъв е старият му кенеф, затова се обаждаш неподготвен. :hilezh:
  4. Кви реални неща като подобна кола си виждАл само на картинка, при 200 средна си харчи 20 чесън. КОга съм казвал, че е 10? Карам ли те да четеш?
  5. А трябва да почнеш, яко дървиш с тия шини хх Нали не мислиш, че някой ще ти прочете тия тъпотии?
  6. Имаше 3.2фси, сега 3.0тфси и се оплакваше от висок разход на 3.2-ката-> 15-17. Осмак не си имал никога и нямаш представа за какво говориш. Като повечето тука де. Ти можеш сам да пишеш в гугъл?
  7. По шумната е без катализатор най вероятно.
  8. Сега Креватора ще се изтъпанчи и ще каже как той е слагал и нещо за клиентските коли. :hilezh:
  9. А бе Оги какво почна и ти да пишеш неща които и на картинак не си виждал. Ебати поне да има малко връзка с реалноста написаното. 40 разход и на 10 хилки за ремонт. Я кажи те всека година ли го ремонтират тоя двигател, досега вече са минали 10 години и ако е имало нещо за ремонт вече е минало, ако не е имало след 10 години може и да има. Баси бгмамата почва да става и тука. И викаш, то ще е същото и при V10? :wall:
  10. Ква е била 1.2? Иначе и аз последния път като карах дизел спрях и слязох да вида да не са изпаднали буталата, а той просто така си работел, меле си скали.
  11. Какво точно му е фъна да даваш газ на нещо дето е взето от Надин и си е пак за там. Ебати колко е пАднало нивото тука, едно по големо турбо и останалото може и да е на полуразпад. :hilezh: Баси палячовщината.
  12. Айде почнА се с глупостите. :hilezh: Я кажи и колко е як въртящия момент.
  13. Това са общи приказки, единствения сигурен начин е да гледаш средната скорост. Единственото сигурно е, че средната ти скорост е доста под 150 км/ч при тази постановка.
  14. Я виж каква глупост си написал. Май е най-добре да се научиш да се изразяваш правилно. Нямаше да има 2 страници спам.
  15. Добър е разхода за осмак. :hilezh:
×
×
  • Create New...