Jump to content

daksimo

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi A6

Персонална информация

  • Локация
    Sofiq

daksimo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей,да ти кажа честно и аз карах 1,8т AEB мотора който също е двувалка,и бях сложил ремъци Contitech и ролки Ina.Не съм имал проблеми но аз за всеки случай си бях сменил и ангренажната верига и оптегача така че се консултирай.
  2. Свали ЕГР-А и си направи шаблонче, но гледай да е по дебел метала за да не прегаря
  3. daksimo

    Скърцане

    по принцип знам че носачите скърцат когато са рециклирани заради полиуретана става и със смазка но може и да са за смяна,провери скоро гледах усилени с 1г.гаранция за 320лв.иначе според мен ако не са рецикле дори да са разбити не би трябвало да скърцат.Успех и пиши
  4. daksimo

    1,8Т алтернатор ъпгрейд?

    ами беше загряла да защо?
  5. daksimo

    1,8Т алтернатор ъпгрейд?

    ами замерил я е и каза че е 160 милиамперчаса каза че е малко повече но че е добре,сега зарежда 14,1,14,2 на включени фарове и парно и вече цяла седмица нямам ядове
  6. daksimo

    1,8Т алтернатор ъпгрейд?

    здравейте,да ви кажа отидох в младост в един много добър сервиз за алтернатори и стартери на който попаднах случайно ,но останах много доволен.Човекът прегледа алтернатора и за смяна се оказаха само четките и релето сега вече карам цяла седмица и няма проблеми.благодаря ви за помощта.
  7. благодаря ви и се извинявам за новата тема ама както казах съм нов във сайта
  8. благодаря ти,а как да проверя за утечка че малко не съм на ти с тоците
  9. Здравейте колеги,нов съм във форума почетох малко по темата но не видях проблем като моят,извинявам се ако съм го пропуснал.Преди няколко дни ми се случи колата да не запали от слаб акумулатор,понеже е в гаранция отидох в сервиза и так човекът ми го смени с оборотен докато провери моят,но след като я замери зареждаше 13,71 той каза че е малко,но че бил на ръба,по интересното обаче е че с другият акумулатор карах един ден извънградско и на вторият ден сутринта колата пак не иска да запали поради слаб ток толкова ли е малко зареждането та да не може да изкара два дни Ауди А6 1,8т. 150к.с. 98г.
  10. daksimo

    1,8Т алтернатор ъпгрейд?

    Здравейте колеги,нов съм във форума почетох малко по темата но не видях проблем като моят,извинявам се ако съм го пропуснал.Преди няколко дни ми се случи колата да не запали от слаб акумулатор,понеже е в гаранция отидох в сервиза и так човекът ми го смени с оборотен докато провери моят,но след като я замери зареждаше 13,71 той каза че е малко,но че бил на ръба,по интересното обаче е че с другият акумулатор карах един ден извънградско и на вторият ден сутринта колата пак не иска да запали поради слаб ток толкова ли е малко зареждането та да не може да изкара два дни Ауди А6 1,8т. 150к.с. 98г.
×
×
  • Create New...