Jump to content

slivchosavov

Members
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 b5 2.5TDI

Последни посетители

921 профилни разглеждания

slivchosavov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Нови Цени: Волан:120лв Волан+втулка:140лв Стопове:50лв ПОДЛАКЪТНИК ПРОДАДЕН!
  2. Здравейте колеги! Продавам няколко части: 1. Трилъчев S-line волан, никога непретапициран. Със следи от употреба, но цялостното състояние му е много добро. Идва заедно с лентов кабел. Взех го за моята кола, но реших че ще я продавам. Не съм го слагал! Цена: 130лв. Отделно имам и втулката за по-старите Audi-та. Цена за нея 30лв отделно от волана или 150лв за двете комплект. 2. Стопове за Audi A4 b5 преди facelift - Стоповете са в перфектно състояние за годините си, идват в комплект заедно с платките и буксите: Цена 55лв. 3. Подлакътник за Audi a4 b5. Подлакъника има следи от употреба но технически е перфектен. Всички механизми работят и пантите са здрави. Цена: 65 лева без централната конзола на която седи и 85лв с нея. Частите се намират в Габрово. За повече информация ЛС или тел: 0877107106 Свилен
  3. Здравейте колеги. Собственик съм на Audi A4 1.8t quattro AEB. Четох из интернет за поставянето на валове от 1.8(ADR моторът) на 1.8t, но не смятам че имам нужните познания за извършването на тази манипулация. Та ако има някой колега който го е правил и би го направил срещу съответното заплащане, да ми пише на ЛС.
  4. Още предположения няма ли колеги Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Здравейте, Колеги! Собственик съм на Audi A4 b5 1.8t quattro AEB и имам следният проблем. Когато натискам педала на спирачката плавно той потъва(не до долу). Когато препомпя един път и натисна втори път всичко е окей. Когато скоча на спирачката, педалът потъва, гумите блокират, ABS-а надига значително педала и докато го надига гумите са блокирали. Също така спирачките са обезвъздушени. Предположения на какво може да се дължи. Благодаря предварително!
  6. Волан, подлакътник и фарове, платки на стоповете са продадени! Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. Колега, ако се наложи смяна на някоя част, имам перфектно работещо AFB! Поздрави! Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. Колега, кажи номера на вакуум помпата. Sent from my iPhone using Tapatalk
×
×
  • Create New...