Jump to content

biflox

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A2

Персонална информация

  • Локация
    sofia

Последни посетители

669 профилни разглеждания

biflox's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Днес бях на поредния майстор. Цялата таз история излезе датчик за завъртане и ускорение. Доста сложно обяснено за жена...Общо взето разбрах, че колата като ускори или завива и датчика дава сигнал, грешка и активира ABS и за това тя тресе, спира сама и караш все едно си забравил ръчната. В крайна сметка срещу скромната сума 1000-1200 лв мога отново да си карам нормално колата. Някой има ли си на представа как се казва таз "джаджа"?
  2. Скорост нямам точно наблюдение като цяло. За първи път ми се случи със 130 км/ч. Вчера точно завих на светофара едва ли е било повече от 20 км/ч. Не мисля, че скоростта има значение в случая. Определено си търся някой, който наистина разбира, защото до сега ми "лекуваха" само симптомите и болестта си е цяла на колата.
  3. Привет, От 2 месеца имам проблем с колата. Карам и в един момент усещам страшно стъргане и тресене в предните гуми. Колата все едно някой ми е дръпнал ръчната и рязко намаля и поднася. Включват ми се 2-те лампички на ABS и ASR (колата със стрелата в кръг) и разбира се огромната заплашителна удивителна. Никак не е приятно дори напротив. Обиколила съм вече 8 майстора със становището "Колата вече е чук! Карай и да не ти пука!" Имам вече нужда от сериозна помощ. Като започнем със становища като "Стара е ръждясали са и сигурно спирачките и не отпускат" до далеч по приемливото "Имаше откачен датчик на предна дясна гума и праща грешен сигнал на компютъра." Последното 1 месец издържа дори му повярвах до днес. Днес прибирайки се от работа пак ми се случи. Не знам защо, но имам чувство че таз история ми се случва само като е топло. Когато времето бе лошо валеше си карах без проблем. Не знам вече какво да правя и къде да я заведа. Някой идея какво се случва?
  4. Пътна помощ бяха много мили да ме оставят до работещ сервиз и там така ми казаха и смениха моя, които беше на 6 години оригинален на Audi. Жена съм! Не разбирам от коли и се съгласих с тях. След това не ми е давало отклонения или проблеми с паленето до днес.
  5. Като си купих новият акумулатор, сложиха го замериха казаха всичко е бомба няма да имаш проблеми само карай...и така до днес! Някой да се сеща за добър сервиз, който се занимава с електроника в София.
  6. Привет, Имам проблем с колата- просто не запали. Сложих ключа, дадох на контакт лампичките леко бледнееха, завъртях и изчезнаха. Не се чу никакъв шум нищо. Същия проблем ми направи преди Коледа. На магистралата с 130 км./ч ми изгасна колата. Купих нов акумулатор след инцидента. Нямах никакви проблеми палеше на -24. Сега се чудя дали пак е от акумулатора или вече говорим за алтернатор. Не мисля, че се е развалил за 2 месеца Varta акумулатор. Да кажем, че от сутринта до сега прочетох доста статии и форуми за да се образовам какво и е. Имайки предвид, че съм жена и само като ме погледнат в автосервизите слагат някаква диагноза на бързо и никой не вниква в проблема на колата. И след месец пак съм до тях и съм им редовен клиент скоро може и членска карта да ми извадят. В петък заминавам и вече никак не съм сигурна в колата си и надеждността и. Дори вече си търся нова, защото смятам благодарение на некомпетентни майстори и че се разваля постоянно, че си е заминала. Искам просто колата ми да върви толкоз ли е сложно?
  7. Привет, Благодаря много за отзивчивостта. Заведох я и излезе, че има парче от асфалт като камък около 2 см заседнал в предна дясна гума и стърже при движение на метал.
  8. За жалост нямам кой да ми помогне и ще чакам след празниците някой от автосервиз да я види на място, че не съм сигурна с този шум дали няма да се разпадне. Може ли да ми препоръчате някой на територията на София.Благодаря ви все пак.
  9. Привет, пише ви една отчаяна жена. Вчера след работа си паркирах колата. По принцип не използвам ръчна особенно зимата. За жалост тъй като улицата до нашата е на 45 градуса и реших да я вдигна.Днес реших да пътувам, но явно се появи проблем. Започна да се чува страшен звук от предните гуми.Нещо все едно стърже или има камък вътре. Реших да не е замръзнала и вдигнах и свалих ръчната няколко пъти.Минах и няколко метра с повече газ с надеждато да се оправи. Не се получи. Най-интересното е,че на задна скорост този шум го няма. Празнично всички 20 автосервиза на които се обадих не вдигнаха. Някой, ако се сеща за спасение от ситуацията ще съм искренно благодарна.
×
×
  • Create New...