Jump to content

dimitar yordanov

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4 1.9 tdi

Персонална информация

  • Локация
    s.pripek

Последни посетители

460 профилни разглеждания

dimitar yordanov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Аз също го имам този проблем колега,сподели ако си го решил
  2. аз имах тоя проблем .ходих при майстори - и се оказа че те искат да ми отрежат главата от краката обаче им покаах средния ,прочетох в форума много напътствия ,оказа се че проблема е в самата помпичка .отворих я вътре имаше едно графитно колелце счупено .намерих го точно за 5 кинта мисля че бе от голф ,на човека му дадох 10 лв от радост че реших проблема щото майстора изкаше 160 лв .така ,че сменяй колелцето и се радвай на ycnexa
  3. аз имам същия проблем само багажната врата се вжда на дисплея .на капака отпред има датчик но на таблото несе вижда, вратите също,като отворя кояидае от вратите вътре осветлението се задейства.незнам защо несе четът врати преден капак ,дали е от комфортмодула или дисплея незнам,дали има някаква отметка от вгкомам.
  4. колега доколкото знам те несе отремонтират.но мене неми е ясно защо не засича вратите.и при тебе ли е така.а капака на двигаеля трябвали да сигнализира на дисплея. Цитиране на предходно мнение!
  5. Колко ти излезе фиса колега.кога си го сменил Благодаря за инфото .можеби си прав
  6. колега даи повече инфо за тази КАН шина Цитиране на предходно мнение!
  7. мисля че първа регистрация на колата е направена 1999.имам я от няколко месеца.ходил съм на различни маистори и казват различни неща .например че дисплея бил за смяна ,но ако е така според мен нетрябва дасе вижда на дисплея ,температурата разхода а гориво,колко гориво има в резервоара и така нататък
  8. да,всичко изброено о тука работи но идея нямам какв е проблема.дисплея има еин недостстък,че като се позатопли и излиза в отпуск но като е студен работи ,единствено тогава може да се вии ,че багажнаа врат е отврена пък другите не Цитиране на предходно мнение!
  9. колеги помагаите кои с квото може .колата е а4 тди афн мотор феислифт
×
×
  • Create New...