Jump to content

swissmade

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно swissmade

  • Рожден ден 13.05.1983

Друго

  • Kaра
    Audi Q7 4.2TDI

Контакти

  • Website URL
    http://www.kupibilet.bg

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

608 профилни разглеждания

swissmade's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Аз и тези гледах, но не могат да ми кажат категорично дали стават за моята или не. Всеки ми дава различна информация. Затова реших да пиша тук, ако някой се е сблъсквал да даде малко акъл
  2. Много ти благодаря, Този продавач не ми се беше показал докато не написах номера на бравата с точното разстояние между цифрите. Сега ще го преслушам. Поздрави.
  3. Привет, Благодаря за отговора. Можеш ли да ми пратиш линкове? Аз така и не намерих нито китайска реплика за моят модел, нито да прочета за някой, който да ги е оправил по някакъв начин. Предварително благодаря. Поздрави.
  4. Привет, колеги, От известно време имам следният проблем. Става дума за безключовото палене на Q7 2008 4L и по точно за сензорите на вратите. Дава ми грешка в някой от тях и исках да ги заменя, за да може да се отключва и заключва колата, а и да използвам съответната екстра. Оказва се, че за този модел и тази година не се предлагали отделно сензори, а цели дръжки, което лично за мен е малко абсурдно. Това значи при всеки изгърмял датчик да сменям и боядисвам цяла дръжка. За по-новите модели Q7 се предлагат само сензори, което доста улеснява подмяната, а и е на много по-прилична цена. На мен ми излиза по 400 лева на брой дръжка/сензор, което, както се сещате е доста Ако някой има идея и/или се е сблъсквал с подобен казус, моля да сподели опит дали има вариант и как да се сменят само въпросните датчици в дръжките. Мерси ви
  5. swissmade

    Q7 Проблем с тв тунер

    При мен се получава същото с телевизията на колата, има звук, но няма картина. Доколкото разбрах, проблемът бил, че този хибриден тунер приема цифрова телевизия във формат MPEG2, а нашата е във формат MPEG4. Та пътувайки из Европа, примерно Германия, ще имаш и картина, но на местна почва - само звук.
  6. Е добре, къде да го занеса за да го отворят и почистят, или там да оправят каквото е необходимо? Не вярвам никой да не се е сблъсквал с подобен проблем и едва ли единственото решение е подмяна с нов.
  7. Явно проблема е в плеъра, защото един ден работи, на следващия ден забира. Като поседи изключен известно време тръгва, после пак спира и така... Ще пробвам да завъртя един почистващ диск, но ми се струва, че не е само от това. Някой не си ли е правил ремонт на музиката в София, та да препоръча някой читав аудио сервиз?
  8. Не са били навън, след запис директно в чейнджъра и не са вадени никога, докато не заби
  9. Много странно, днес, след като не я бях карал ден и половина, като запалих колата, чейнджъра започна да щрака, както беше описано, че прави след рестарт, след което прочете диска и музиката си тръгна. Не съм вадил чейнджъра и не съм махал бушони, за да го рестартирам. Това, което ми направи впечатление обаче, е че точно на тези песни на които беше прескочил и забил, фона им продължава да е сив и седят като неактивни. Явно наистина понякога дава грешки от записани в домашни условия дискове, въпреки че диска, който бях записал е на хубава марка. Махнах въпросния диск, за да не стигне случайно пак до тези песни и да сдаде багажа повторно, сега ще го презапиша на друга подложка и ще видим как и дали ще го разчете. Това за сега, ако пак нещо се бъгне ще пиша за съвет къде да отида да го погледнат.
  10. Здравейте, вчера както си слушах музика от CD-то, изведнъж прескочи на следващата песен, а тази която слушах я изписа като неактивна в листа с песни (стана сива на фон) и малко след това изписа "Device fault" на всички слотове на чейнджъра. Става дума за Q7 2008 с ММI 2g с BOSE. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем, моля да ме насочи къде бих могъл да отида, за да го погледнат и да дадат мнение, какво би могло да се направи. Четох из чуждите форуми, че понякога се получавало от домашно записани дискове и след рестарт се оправяло. Още не съм го пробвал като вариант, защото нямам необходимите инструменти за да извадя чейнджъра от таблото. Ако някой знае и читав изпитан сервиз за отремонтиране на ченджъри, ще съм благодарен, за да се застраховам при всякакви варианти.
×
×
  • Create New...