Jump to content

какво е този символ на бордовия компютър


Kissman

Recommended Posts

Здравейте колеги,вчера ми светна жълт символ на таблото и не иска да загасне вече втори ден :rolleyes: ... прилича на агрегат,двигател,редуктор...не знам дали правилно го описвам,но се притеснявам дали е опасно така да карам и какво може да е.В превод чета че е свързано с електрониката на двигателя,но не разбирам какво точно би означавало.Не се отрази на вървежа на колата но се притеснявам да не прерасне в нещо по-сериозно и ако мога и трябва да предприема нещо да го направя навреме..Автомобила е А4,Б6,2.0 бензин,2001..Благодаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаш записана грешка в компютъра на мотора и евентуално проблем. Препоръчително е максимално бързо да се сканира компютъра и да се направи анализ и диагностика по записаната грешка. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тоест диагностика ще покажа причината така ли? и понеже вече е записана в бордовия кокмпютър винаги ще се си седи докато не се изтрие...? :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно така - идеята му е да свети и да те тормози, докато отидеш да провериш какво не е наред ... ПРЕДИ да е прерастнало в по-сериозен проблем (както сам си се досетил).

Прочети темата за препоръчаните сервизи, грабвай телефона и си уговори час ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

забравих да спомена че имам газов инжекцион и когато това стана бях в движение и бях на газ,т.е трябва да се обърна за такава диагностика към газджията ли?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...