Jump to content

Recommended Posts

  • Отговори 2,2k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

радвам се , че дойде демокрацията и опашките за плодове и зеленчуци е вече в историята

поне за мен

Редактирано от Kadiev
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е важно как е поднесено .....а как го разбират зомбитата

бате мноу глупости пишеш понякога...чесно

не не не. Може и понякога да пиша глупости, но в случая всичко е истина. Ако мислиш обратното, обясни защо. Малко по-градивно от "глупости пишеш".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И идват епъл и отварят очите на всички. Ако ги нямаше тях, нямаше да има андроид, нямаше да има виндолс 7, нямаше да има виндолс пхон мобайлл, нямаше да има Палм ВебОС(мир на праха и) и т.н. От там нататък щеше да има изобщо таблети и ултрабуци, щяхме да цъкаме на блякбърита и щяхме да ползваме големи тежки пластмасови лаптопища. Сега поне има избор. И той е оригинала или ментето.

ето маме ......за това говоря

няма как да си сигурен че ябуката е в основата на всичко .....

нема откъде да знаеш другите какво са имали и замисляли

Всичко е така ...както на теб ти се иска ....което нема как да е истина...безспорна

Редактирано от Kadiev
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Самсцунк, нокя и хтц тъкмо да извадят квот са замисляли и са имали и апле ги изпревари с малко.

Спрете се ве. :hilezh:

beforeandafteriphone-640x259.jpg

Редактирано от JVV
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно много загубени има щом акциите на Apple стигнаха $666, а капитализацията 620 000 000 000. Сигурно и борсите са зомбирани.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спрете се ве. :hilezh:

трай ве ....виж ква седянка сме си спретнАле

кой го брига Айфон или Самсунг .....това е просто тема на разговор

Сигурно и борсите са зомбирани.

С теб не искам да говоря

Редактирано от Kadiev
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма как да си сигурен че ябуката е в основата на всичко .....

Е как няма ве маме, тия отхапаните пребиха уйндоус, нокия, хъпъ и какво се сетиш в света на хайтек технологийте. Дали е случайно това, дали целия свят е заблуден и купува продуктите им, само щото са модни? Едва ли. И ауди не са откриватели на 4 х 4, но едва ли има някоя фирма продала повече бу-та с тая технология и не ти говоря за разни жипки (телефони с размер на таблет), а за едно просто, надежно, асфалтово 4х4. Естествено няма вечни неща и няма да е винаги така, но към момента това е статуквото, колкото и да не им харесва на някои.

Редактирано от martinich
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

о много добре знам. Мнооого добре. По това време най-големи бяха Нокия. Работата ми беше такава, че 2008ма имах лична среща с тогавашния CEO на Нокия Оли-Пекка Калласвуо и съвсем офф дъ рекърд ми каза, че епъл са ги върнали в първи клас и че всичко по което са работили се спира и се насочват към нещо "революционно", което да може да ги върне пак в голямата картинка. Това нещо се превърна в MeeGo, което както всички знаем не просъществува. Много набързо бяха скалъпили тогава новия тъч скриин симбиан, който аз видях поне 3 месеца преди да бъде обявен изобщо и направо беше комичен тогава(още с резистивен екран). Както всички знаем Нокия се срина, махнаха си 900 девелопери, дойде им за шеф Майкрософтски кадър, който задраска всичко и почна на ново. Мой приятел е и Ристо Ладесмаки от Айдиън, компанията която разработваше юзър интерфейса на симбиан през онези години. Сега пишат аппове за иОС и Андроид... Като видиш и първия андоид, може да ти стане ясно колко нова и прясна им е била на гугъл идеята и колко инспирирана беше от айфона. Първоначално се бяха литнали да направят всичко, което иОС няма. Сега, няколко години по-късно почват да заключват дивайсите все повече и хоп даже Нексус 7 няма хем слот за СД карта, хем няма и опция за УСБ сторидж. Демек трябваха им няколко години за да почнат пак да се връщат на решенията, които епъл имаха от началото. Просто защото съвсем отворена система с много дивайси става същата боза, както при уиндолс. Не можеш да гарантираш на потребителя, че дивайса ще работи. Много мога да пиша и все верни неща, намалете хейтването и оставете религията да ви прегърне :hilezh:

  • Like 4
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://articles.timesofindia.indiatimes.com/2011-02-09/telecom/28546254_1_oil-platform-strategy-and-financial-briefing-nokia-ceo

Apple disrupted the market by redefining the smartphone and attracting developers to a closed, but very powerful ecosystem.

In 2008, Apple's market share in the $300+ price range was 25 percent; by 2010 it escalated to 61 percent. They are enjoying a tremendous growth trajectory with a 78 percent earnings growth year over year in Q4 2010. Apple demonstrated that if designed well, consumers would buy a high-priced phone with a great experience and developers would build applications. They changed the game, and today, Apple owns the high-end range.

The first iPhone shipped in 2007, and we still don't have a product that is close to their experience.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...няма хем слот за СД карта... Не можеш да гарантираш на потребителя, че дивайса ще работи...

:hilezh:

Викаш голяма дупка и проблем за сигурността е слота за допълнителна памет :hilezh: Тва е гнусен маркетингов трик. Що да си купиш карта за неколко десетки пари, кат моеш да си земеш нов телефон с повече памет за неколко стотачки :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От хората, които не са ползвали продукт, а в последствие са били насочени, 93 процента стават зомбита. Няма друга такава марка така да привързва. Същото е с метаамфетамините.

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...