Jump to content

Гуми 205\55\15 за В4 ?


maverickpl

Recommended Posts

Здравейте намерих си 4бр. страхотни гуми Bridgestone Potenza на много добра цена, но размерът им е 205\55\15. Знам, че за В4 размерите са 195\65\15 или 205\60\15 и се чудя дали на 55 няма да са ми ниски и колата да изглежда смешно. Какво ви е мнението? И още нещо ако ги взема ще има ли разлика в показанието на километража от реалната скорост? :flehan:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление след големите скандали това са последствията - най-обикновена търговска тема в Главен форум. :flehan::flehan: И двамата колеги са отдавна регистрирани :flehan::dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз нямам какво да деля и не искам да се карам с никого от колегите тук! Уважавам ВСИЧКИ :flehan::flehan::flehan: Чета с удоволствие и редовно темите в Ауди клуба още преди да си купя колата, а впоследствие се и регистрирах! Опитвам се да помагам с каквото мога и когато съм запознат с конкретния проблем. Ако админите преценят, че темата е за някой раздел моля да е преместят. Просто търся мнения по въпрос който ме вълнува в момента!

Pavcho_7125 май ще ги взема, че Potenza-та е прекрасна гума по-много мнения, но досега не съм карал с такива. :dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление след големите скандали това са последствията - най-обикновена търговска тема в Главен форум. :flehan:  :flehan: И двамата колеги са отдавна регистрирани :dance:  :rock:

Ами какво да направя аз?! :flehan: Просто му казвам на човека, не е моя работа да казвам кое къде трябва да се пише!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...