Jump to content

Проблем със запалването


desmod

Recommended Posts

Колата е Audi Coupe, DZ двигател, няма газ. Сутринта отидох на работа и нямаше никакви проблеми. Запали от раз. Вечерта, като тръгвах от работа, завъртях ключа, но не запали. Дори не завъртя стартера. В купето имаше ток, индикаторите за акумулатора и ръчната спирачка светеха. Фаровете и чистачките работеха. Интересното е, че като изключих от контакт и дори след като извадих ключовете, все още в купето имаше ток и всичко си работеше все едно ключът е в патрона на контакт. Качва бензин, парното работи, а напрежението, според онази джаджа, е малко над 8 волта. Оставих колата, като разкачих акумулатора. Утре отивам на майстор, но се надявам да ми подскажете малко. Клеморед, стартер, счупен патрон или нещо друго? Благодаря за идеите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен се получи така, но моя стартер виеше на умиране 2г. подред :rolleyes: . Попринцип има варянт да запече стартера, но досега не съм го виждал при тази марка. Често се случва на Фиат, като го оставиш на задна... Пробвай да вкараш на 5-та предавка и леко да я размърдаш, след това пробвай да завъртиш. Но и мен много ме съмнява клемореда. Успех

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Равносметката след ремонта - счупен патрон и прецакан клеморед. 120 лв. за части и труд. Сдобих се с два нови ключа за палене :gruebel:. Старите ключове ще използвам само, ако алармата се предаде и трябва да заключвам вратите ръчно. Пали много по-добре от преди да се развали. Доволен съм. Благодаря ви за отзивите. Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...