Jump to content

Вода под стелката на водача


stanis

Recommended Posts

здравейте,аудито не спира да ме изненадва,от около 1г наблюдавам,че мокета под стелката е мокър ,дължах го на спукан радиатор на парното,но след като смених радиатора(имаше симптоми за спукан радиатор,слабо парно,мокро под стелката,леко мазно предно стъкло,загуба на антифриз),установих,че той не е спукан,а запушен и нямаше достатъчно топло,а мокрото си стоеше и не съхне,а си остава еднакво влажно,независимо,че няма теч никъде(поне установен от мен).

Прегледах всички възможни места откъдето може да влиза вода,но не мога да установя мястото,тапите под купето са здрави,уплътнението на блока на парното е здраво,каналите за оттичане на водата при чистачките са чисти,стъклото не е разлепено,уплътнението на вратата е здраво.

Помагайте.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди време имах такъв проблем с Голф 3.Разглобих всичко вътре и така и не разбрах от къде идва този теч.След време се оказа че водата влиза през предното стъкло,защото някога е сменявано и не бяха сложили силикон навсякъде.Моят съвет е да намериш нещо тънко(става с метална част от старите модели чистачки)и да се опиташ да бръкнеш между стъклото и купето на всички места.Аз така го хванах при мен.Успех :dance:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при мен се беше запушил отвора с листа и какви ли не мизерий и при дъжд ми намокри веднъж стелката почистих го и от тогава нямам проблеми.Има отвори за изтичане,прегледай ги за всеки случай.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега станис, свали кората в долната част на таблото и тази отстрани на колонката долу и надигни мокета /отдолу имаше още едно пластмасово капаче под левия крак/ и се опитай да видиш откъде се влиза вода, наливайки отвън, има вероятност да е около таблото с релета. При мен влизаше вода между панелите точно зад планката, която държи предния капак - неудобно и невидимо място, излекувах го със силикон. Провери също уплътнението на жилото за пр.капак.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

само кутията с релетата не съм гледал,иначе всичко друго съм прегледал,

отводнителните канали са перфектно чисти(изчистих ги и заради това :hilezh: ),за стъклото също не съм сигурен,предполагам,че е сменявано,ще го прегледам и него по обстойно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и мен ме съмняват уплътненията на жилата и кабелите,външно са здрави,не излизат,но предполагам не уплътняват толкова добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

още си търся,мокро си е и не съхне,проверил съм всички възможни места,но без успех.Поливал съм с вода,гледал съм вътре в купето докато поливаха мои приятели,но проблема си стои.Същото нещо го имам и в багажника,капе точно по средата,а капака е сух.

Мистерия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при мене се оказа че е от конденза дето го прави климатроника.От долу под колата има една трабичка за оттичане на конденза помъчи се да я отпушиш ако не стане така разглобяване и почистване от вътре

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз съм с климатик,така че сега не работи,а и цяло лято гледах как под колата винаги си имаше мокро петно от кондез когато е включен климатика.Не вярвам да е запушена тръбичката,но ще я проверя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...