Jump to content

Audi A4 ADR 1997 г.! Пак за червената мигаща удивителна!


Firefox

Recommended Posts

Здравейте колеги! От около 2 месеца взе да го прави това нещо при всяко палене. Преди около 6 месеца ходих на диагностика точно заради този проблем, НО го правеше много по-рядко. "Майстора" я закачи на на компютъра гледа известно време,пали я, гаси я и разни ти му други там работи и накрая ми каза че проблема бил в датчика на спирачната течност. Аз питам колко е пари, той ми отговори че било проблем да се намери или нещо такова, защото вървял комплект с казанчето? Да де ама днес какво ми щукна и отворих капака, видях датчика, откачих го, запалих и пак си го прави това нещо. Не мига и не свети нищо друго. Само тази червена удивителна и то само когато паля колата. Накладките са без датчици доколкото ги гледах, спирачна течност има в изобилие. Четох тук из форума, че можело да се дължи на слаб акумулатор. Възможно ли е? Пък с акумулатора нямам никакви проблеми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз имам същия проблем паля изпищява свети свети тупна таблото и спира да свети :steinigung: .същите работи погледнах но край акумулатора видях,4е е побеляло всичко :flehan: .значи е кипял за да кипне е презареждан трябва да видя релето що неспира когато акумулатора се зареди.но дали от това е проблема :)

Редактирано от TIHOTI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен се появи този проблем, когато акумулатора беше слаб. Акумулатора ми "падна", защото колата стоя в един гараж с отворен преден капак 3-4 дена. Оказа се, че алармата черпела ток и така... Не съм заключвал колата, но това явно няма значение. Това нормално ли е? Алармата да черпи ток от акумулатора, при положение, че колата не е заключена, но има отворен преден капак....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...