Jump to content

централно вакумно заключване


Recommended Posts

Колеги, моля ви за малко помощ.Имам проблем с централното на моята Б4-ка.работи само на заключване.пробвах с друг компресор - няма резултат.Почнах една по една всички врати.Открих само една истърваща машинка на задна дясна врата.Смених я с втора употреба, е пак същата работа.елиминирал съм и машинката на капака на резовроара.вече се нямам идеи.Благодаря предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дай по-подробно описание на проблема. При отключване върти ли машинката, или не. тоест опитва ли се да работи или няма никакви признаци. като заключваш бързо ли изключва моторчето. Пробва ли да запушиш въпросната машинка и да видиш дали тогава работи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

с ключа отключва само тази врата на която е.мотора на вакума въобще не се чува да прави опити за отлкючване.Аз и за това си помислих че е той, но пробвах с друг от друга кола и няма резултат.същата работа.пробвах и да запуша дадените машинки с болчета в маркучетата и други неща със същия диаметър - и пак нищо.иначе за заключването сравнително бързо става за около 1-2 сек.и сезаключва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпроса е след като заключи компресорчето колко време работи още?

Ако е 2-3 секунди, всичко е наред, ако продължава повече - имаш "теч" на въздух.

Прегледай си контактите на ключалката, или кабелите на прегъвката на вратата и купето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами горе-долу толкова работи.

Има ли вероятност някоя от ключалките да се подиграва с мен.примерно да заяжда?Питам защото имам съмнения точно в тази врата на която и сменях машинката.движи се малко по трудно.имам предвит самия механизъм(лостовата система).Колкото до контактите само на багажника и предна дясна са управляващи при мен.

предна лява е исключена като управляваща.незнам защо.така я взех колата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...