Jump to content

Малко помощ за усилвател и цялостна система


overs0ul

Recommended Posts

здравейте килеги, имам няколко въпроса към знаещите и искащи да помогнат за направата на добра аудио система.

1-баса който съм купил е на JBL - 300 рмс двунамотков най висок клас тук е щатите тъй като съм тук и си купувам за системата необходимото:

2-какво мислите за този усилвател - http://www.thunder.bg/product_info.php?cPath=5&products_id=428 ще ми свърши ли работа. Обаче искам да го подкарам така и възможно ли е

въобще 2от каналите да са директно към буфера на по 2 ома като пише че при 2ома е 2 х 170 вата което е повече от буфера и няма да го товаря, а другите два канала да си бъдата на по 4ома 2х85 вата към други говорители.

3-до сега съм закупил кондензатор на рокфорф фостидж 2 фарада.,,кит за свързване на буфер и усилвател всичко в едно като е на 18 квадрата кабела и е мед пак на рокфорд фостидж и достатъчно силов ли е кабела за тизи усилвател и мощност от около 500 вата или да го върна и да търся по голям,в комплекта има и предпазител 80 ампера.

4-то сидито е най високият клад на босс в българия ги нямс дори с тук е една от най фобрите марки и е а 16 бандов еквалайзет и изхоф за всиско о може да управлява всяка колана по отделно като може и да променя херците да гу реже и т.н.

ако можете да помогнете ще съм много благодарен, колата на която ще ср монтира е дизел и акумолатора е мощен както и генерато е мисля беше 90 ампера. Като цяло се стремя да закупя висок клас компоненти само усилвателя мисля от българия зарафи гаранцията ако иматр по добри предложения очаквам ги.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Усилвателя го забрави,Ако можеш сложи линк към тея неща дето си ги накупил,или поне снимка.Търси си нещо марково което да е стабилно на 2 ома в мостов режим

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре префложете ми нещо което е добро като исилеател и да е 4 канален, въобще възможно ли е да свири така два канала да са на по 2 ома и 2 два да по 4 ома ,другото съм го описял вече и мисля че по марково и добро от JBL, rokford fostige, bosse - няма.

какво мислите за този -

http://www.amazon.com/MB-Quart-ONX4-125-4-Channel-Amplifier/dp/B005CJXISK/ref=sr_1_22?s=car&ie=UTF8&qid=1344881424&sr=1-22&keywords=amplifier+4+channel

и този

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00375LC5M/ref=redir_mdp_mobile?ref_=pd_cp_e_0

Редактирано от overs0ul
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги спрял съм се на тези два усилвателя кой да взема според ва и кой ще е по добър и надежден :

1- http://www.lanzar.com/sku/MAXP4260/2000-Watts-4-Channel-High-Power-Mosfet-Amplifier

2- http://www.lanzar.com/sku/DCT425/4000-Watt-4-Channel-Full-FET-Class-AB-Amplifier

ще съм ви много благодарен ако ми помогнете в избора докато съм тук в щатите . И колко наистина мощ може да изкарат двата от тях като RMS тъй като това ми звучи извънземно много за усилватели по 400 - 500 долара или е вероятно да е възможно .

Благодаря .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...