Jump to content

Дисплей на климатик


nadi780

Recommended Posts

Дисплея на климатика показва каквото си иска.Като коригирам температората от +/- стига от 0 до над 40 градуса.А компресора не тръгва при каквато и да е температура .Системата има необходимото налягане на фреона за да тъгне.Ходих на майстор неможа да ми каже с точност от какво е .Изреди няколко неща и каза 20 лева ми дължиш.

Някой да е имал подобен проблем? :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също на 100-цата която имах забелязах, че пада под 16 и вдига над 30 градуса и ми стана интересно. Колеги ми обясниха, че е бил модван модула за управление на климатроника, реално всичко под 16 си го засича като LO и всичко над 30 като HI, разлика и проблеми с други нормално работещи не съм видял. Относно 2-рия въпрос, защо не тръгва не мога да дам мнение, нека спецовете се изкажат :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И ти даде ли му ги тези 20 лв? :blink: Кажи от къде си за да може някой колега да те насочи към читав майстор а този го забрави просто за този вид повреди. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

я го кажи тоз спец тоз шаман на климатиците, който за пет приказки , най вероятно празноглави 20 лева взима. :2gunsfiring_v1:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...