Jump to content

ауди 100 2.8


sh@rko

Recommended Posts

Здравейте колеги в интернет се оглеждам в точно тази кола: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11347120409474722&f1=details&slink=14pu7m интересуват ме мнения препоръки съвети като разход вървеж издържливост какво да гледам като слаби места и най вазното с въпроса за газова, инжекия или обикновенна (залагам за инжекцион) и разходи евентуално. много ще съм благодарен на колегите който ми помогнат мерси предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

задължително газов инжекцион.

Този автомобил стои отдавна в мобилето,продаваше се и тук във форума(ако не се лъжа и още го има на обява)-от снимки изглежда много добре.

Според мен,това е най подходящия мотор за купето.

Среден разход на газ(при инжекцион)около 12-13л газ.

Гледай хубаво,че автомобил на тези години е нормално да има кусури.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблеми, които да накарат колата да се развали сериозно няма. Двигателят е като БИК. ГИ е 1200-1300. Разход до 90 км/ч - 9, Магистрала 10-12, Градско - 12-15. Частите не са скъпи. Данък 200 лв в София, ГО - 260 без Зелена Карта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега това нещо изглежда доста добре гледан автомобил здрав и вярен мотор окачване добро и ако не е подреден технически си е доста добре и като оферта

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тя все едно сега излиза от магазина :respekt: .И аз мисля че този мотор е най подходящия за модела.Цените на на шестцилиндровите Ауди двигатели са по ниски от другите,защото много хора се дърпат да ги купуват заради ГО и данък,но колата е уникална и си заслужава да се вземе.По купето каквито и забележки да има,окачване се оправя бързо,лесно и по евтино :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси колеги за помощта в петък прибирайки се към монтана ще мина да я видя, говорих с човека става реч за бартер, аз имам 2 омеги (задно предаване) които много си ги оважавам но в момента карам една ланчиа капа 2000год 2.4 JTD 136 кс която върви доста но на предно предаване въртящ момент от 310 НМ при 2000 оборота си е самообийство за това търся нещо Куатро или задно но много съм се мераклисал на ауди А6 или 100 попринцип искам комби но това ми грабна окото. Онзи ден се прибирах от Кюстендил към София и беше леко валнало както си карах на 3-та с 80 км и подадох гас защочна едно боксуване и щях да излетя от пътя и за това не искам повече предно предаване, но и двете омеги в момента са ми разглобени и ми трябва кола за зимата и мисля за ауди.

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

подадох гас защочна едно боксуване и щях да излетя от пътя и за това не искам повече предно предаване.

Искаш да кажеш,че предното е опасно според теб и искаш задно, за да си спокоен :blink: ,ти това сериозно ли го каза :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

попринцип е кой как е свикнал аз съм свикнал да карам задно и да контрирам задно и нали знаеш че реакцията да контрираш задно е точно обратното на предното а и едно е да ти тръгне заднцата друго е предницата

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искаш да кажеш,че предното е опасно според теб

Ако 5 години преди да се качиш на предно си карал на задно-лада ,москвич,друго щеше да говориш.В нашия град на едно кръгово много обичат да дават газ,всяка седмица има една колибра,опел или голф размазани в оградата на завоя,досега кола със задно не съм виждал излязла от пътя.Много зависи как се подава газ,най вече в завой,с предно се дава газ като излизаш от завоя,със задно в средата,с куатро когато си поискаш.

Редактирано от integrale45
  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

говорих със собственика преди 3-4 месеца. беше някъде на север, ако не се лъжа. каза, че имало външни забележки, по боята най-вече, има пребоядисвани детайли. не знам един детайл може да бъде пребоядисан поради много причини. според мен си струва, но трябва да се гледа на място.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...