Jump to content

Audi A4 Avtomatic


Тони Николов

Recommended Posts

Здравейте колеги, интересува ме някой би ли могъл да ми даде малко инфо относно автоматична скоростна кутия Vario, освен, че е изключително приятно шофирането / понеже днес карах /, интересуват ме минусите на кутията, както и поддръжката и... Каквото се сетите, че знаете ще ми е полезно, защото днес влязох в една автокъща и ме зарибиха. Колата е А4 - 2.5 мотор 2003.

Редактирано от Тони Николов
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чети тук - http://multitronic-box.com/

Този сайт е посветен точно на първото поколение мултитрошляк - това, което си карал

V6 2,5 TDI (душегубче) с мултитроник (а.к мултитрошляк) е възможно най-лошата комбинация която може да си купиш в тия години

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега разбира се че е лоша комбинация..... като се гледат коли от италия на 1000000000 км :Д разбира се че мнението ти ще е такова... ако ена такава кола в Немско е 10000 евро кажи ми как в БГ са по 10000 лв и са на 140 000 км ? не мислиш ли че там е причината ? Не мислиш ли че ако колата има сервизна книжка с един собственик и е на реални 200 000 км колата ще струва цифри но ще е 6 ? Аз лично имам опит с 1.9 тди 131к.с на мултитроник и мога да ти кажа че си нписал пълни тъпотии :hilezh: Ако си заслужава колата на колегата а ти го подведеш ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да бе, точно на колегата ще му предложат "най-запазения" душегуб на света влизайки в автокъща

Освен това V6 дизела е с много по-висок въртящ момент в ниските обороти от I4 ... за това и мултито кара най-много километри в комплект с 2.0 130 коня бензин

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ахахахах добре го каза но... преди година взехме едно Б6 131 коня дизел с мулти С-лайн за 4300 лири а съвсем скоро взехме с един приятел същото но не С-лайн за 4500 ;) година по късно!!! Но едната беше на 180 000 МИЛИ !!! а втората на 85к ;)

Предполагам ме разбра какво искам да кажа!!! :respekt:

Eто такава кола не ме притеснява да си гупя - погледни само как е описал Сервизната история !!!

http://www.ebay.co.uk/itm/Audi-A4-2-5-TDi-180-Quattro-Sport-Leather-Cambelt-Done-DIESEL-MANUAL-2002-02-/170958083844?pt=Automobiles_UK&hash=item27cde55704

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз обаче все още оставам в неведение... То, че няма нищо вечно няма... и както има един лаф, "ако ти е писано да се удавиш, няма да се обесиш"... От известно време ми се кара автоматик кола и основно съм се насочил към А6 след 2005 година, но тази просто изкочи, купувана е от България чисто нова, един собственик, всичко консумативи са сменен, просто е оставена в автокъщата да се продава, дори и цена нямаше.

Какво трябва да гледам, ако се реша на тази кола...ако я закача на ВАГ-а и има някоя скрита мизерийка дали би излязла.

Редактирано от Тони Николов
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като е купувана в България има ли пълна сервизна история в гаранциония и след гаранциония период?

Защото много легенди съчиняват нашите псевдо джамбази.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако колата е на един собсвенник наистина и има как да го докажат с фактура или т.н. се замисли сериозно да поогледаш колата и да я закачиш на ВАг ама с човек който разбира къде да гледа!!! В сервиз за ходова част и си ти !!! и на мен ми се кара автомат затова и аз се замислям за нещо подобно или ...една кутия на моита ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вие ми драснете нещо за автоматика, а пък аз ще си я проверя кудето трябва - имам хора в МеВеПе-то :Д, та те ще ми цъкнат номера на рамата и ще си излезе тази кола каква е и какво е положенето с нея.

Дайте инфо за тези скоростн кутий, че имам мерак, ама не ми се гаси с пари после :Д.... Хайде Весело посрещане на Новата година от мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здр колега аз карам мултитроник ма А4 авант 2002, това е първата ми кола с автоматик, мога само да кажа че е мн голяма наслада да караш мултитроник, особедно за в града. Ако найстина колата е подържана и има сервизна история, ще ти е необходимо само обслужване - като задължително всички консумативи като масла и филтри трябва да са оригинални. Но за 2.5тди с мулти найстина тоя двигател е с мн голям въртящ момент и не е удачно да се рискува - така поне съм чел, но за 1.9тди и 2.0и вероятноста кутията да е ок е доста по-голяма и всичко зависи как е била карана и поддържана колата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...