Jump to content

Ауди а4 б5 96г. 2 проблема


nssss

Recommended Posts

Първият проблем е,че като пусна парното и не духа в краката,дори и да го пусна да духа долу не иска и зимата е кофти.

Вторият проблем е нещо с уплатнението на вратата.Машинката за вдигане на стъклото ми се беше счупила ходих на майстор да ми я смени и като си взех колата като вдигна над 100/110км/ч и се появява един гаден шум все едно не ми е добре затворена вратата,а като притисна с ръка уплатнението се оправя...някакви идеи как да го оправя?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За духането в краката проблема е в клапите за разпределение на потока,които се намират под жабката,трябва като цъкнеш за краката да се чува как се въри клапата(бжжжжжжт) ,или ти е заседнала или е изгоряло моторчето !,за вратата това го бях чел из форума някаде ,но не се сещам кка се казваше темата,поразрови се и ще я откриеш както и решението на проблема :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Винаги съм се питал за какво конкретно е създаден и как точно БИ трябвало да функционира форума в точно такива ситуации, а именно когато се пита за неща/проблеми, вече предъвквани и обсъждани милиони пъти и от милиони потребители, като решенията за тях са не само познати, но и са нещо като неизменно съдържимо на торбата със знание, наречена "АКБ Форум".

Въпроса стои така, дали ОТНОВО някой да се нагърби с отегчителната работа по търсене на ДОБРИТЕ СТАРИ(стотици) теми по въпроса и като един грижовен птичи мъжкар да ги поднесе към гладната жълтоокантена човчица на проблемодателя, или дали някой великодушко да пльосне широкоскроеното съветче "-Ае мен, земи използвай Търсачката, теми по въпроса има стотина поне, ко ни занимаваш тука за пореден ПЪТ?!?!", или пък чисто и просто да отмине крещящо мързеливото въпросче (знаейки перфектно, че ако задаващияТ го си даде поне маааалко зор и ще намери отговоръТ за НУЛА време) и да се зарови в нещата които го интересуват самия него, и САМО него.

Автора, кажи кое избираш?

(иначе по подразбиране се предполага че си готин пичь)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз го имам проблема с вратата като дигна 110км и почва да се чува вятъра от вънка и като натисна стъклото се отваря леко......пробвах да бутна пантата леко навътре към пасажера но пак го има това?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щом са ти оправяли машинката за стъклото, значи са ти сваляли (разместили) рамката (горната част на вратата) и не са я напаснали майсторите. Не бутай панти на вратата, а регулирай рамката има няколко болта. Сваляш кората на вратата и действай, ако не можеш върни се при този дето ти е правил машинката.

За духането има много изписано, трябва само да ти се чете....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...