Jump to content

Бензинова помпа за А4 1.8т


Recommended Posts

Привет на всички съфорумници и се извинявам за въпроса но не попаднах на подобна тема.Бихте ли казали какво е работното налягане на бензиновата помпа -колата е А4-В6- 1.8т 150 коня AVJ мотор 2001 год. понеже имам проблем със паленето предимно на студен двигател и освен тая помпа друго не остана. мерих налягането и е около 3.7 атм но незнам колко трябва да бъде.Моля някой компетентен да помогне.

Иначе за вървене нямам проблеми. Споделете моля ......., :flehan:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Температурния датчик дали показва вярно? Да не показва на мотора, че е топъл, пък той да не е пален от вчера...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

3.8 bars +-0.2 bars по спомени. Я провери пластмасата на картерната вентилация здрава ли ти е - представлява един крив голям черен нахуй, излизащ от блока на двигателя и влизащ в един маркуч назад - всичко това под всмукателния колектор.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да споделя колеги---оправих картерните вентилации и сега да чукна на дърво на студен двигател двигател колата пали сякаш не е колата до онзи ден. :dance:/> .дано това да е бил проблема -няколко паленета сутрин и ще си покаже. Не вярвах че от тез вентилации се влошава стартирането на студено--успех и благодарности на колегата - Machine -за съвета :zustimm:/> :zustimm:/> :zustimm:/>

Редактирано от honda_plamen
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...