Jump to content

Маркуч за хидравлика


L4m3rch3

Recommended Posts

Протече ми маркуча на хидравликата, този който от помпата отива на вътре. Той е със някакви други накрайници. Има ли оправия или нов ? И каква цена е г/д ? За 2седмици нивото от казанчето спада от Max на Min. Преди това протече и другия който е от казанчето към помпата, но му смених скобите и всичко е 6 от там няма вече течове. Сега протече другия... :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оправия има - с нов оригинален, всякакви опити с правени маркучи само докарват нови ядове, може да доведе проблеми в рейката, помпата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах същия проблем като теб, по принцип се оправя с нов, така казаха майсторите, някъде около 150 лв казаха, че е маркуча. Ние сменихме клапите, докато намерим маркуч, капеше по-малко и доливаш с хидравлична, докато намериш маркуч.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видях го точно от къде капе. Точно дето е 'сглобката' от трабичката която излиза от помпата и маркуча който отива към хидравликата. Имаше някакъв номер на него но не се вижда така трябва да го сваля и да видим какво ще излезе.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вие какво ще кажете рецилкиране, от морга или нов ? Четох из форума и съвсем се обърках едни казват че след правене имало вибрации други казват че всичко е наред и си карат така, от моргата шанса е 50/50 да е читав и с повече нахалство може да го върнеш ако има проблем. За нов вече е ясно но гледам някакви цени по 350+ за нов и ми се вижда пресилено това ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Проблема е решен :) Сложих от морга и сичко е сухо. 100лв ме обръснаха за това удоволствие. Стария е в багажника и до колкото се вижда къде е омасленото е точно на свивката над сглобката от тънката тръбичка към маркуча и леко е започнало да сълзи около клапана ако но това било нормално според майстора а и на него си пишеше 95г .. :)

Само за информация нов е 462лв. Едва ли има някой който ще ги даде :stupid:

Марто, ако има пак проблем стария вече е свален и ще го карам в Стамболийски да го направят. Точно от това избягах сега защото гледам из форума че имало проблем с такива правени маркучи и почвало да вие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявай за намесата, но ще корегирам малко цените ти.Нов оригинален маркуч от официалния вносител за БГ ми излезе 357 лева с ДДС(пак не е малко, дори е абсурдно висока цената за такова елементарно нещо, но в БГ се оказа че няма кой да го изработи коректно).В морга същия втора ръка струва НЕ повече от 50 до 80 лева.Явно са те усетили че си на зор и...........ти си знаеш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...