martod

Members
 • Content Count

  554
 • Joined

 • Last visited

About martod

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Колело

Recent Profile Visitors

1,473 profile views
 1. Поне в един пост си прав, модератора ако знаеше какви умности ще се изпишат, е трябвало да я изтрие темата още преди колегата да я пусне . Ще вземе наистина някой да си гресира лагерите с морска грес и докато стигне до морето ще трябва пак да ги сменя . Хората отдавна са измислили за целта високо-оборотната грес .
 2. Грешен консултант си избрал . Техникът гледа да си осигури повече бъдещи клиенти и работа, за това дава такива съвети .
 3. И аз не го разбирам това и никак не ми харесва, за това съм си взел Мiele и си пера 25 г. вече с нея .
 4. То и аз така съм чувал, даже съм написал по горе че може, стига да се ползва после за декорация .
 5. То за можене, може, ама никой монтажник няма да ти го направи, освен ако не го монтираш само за красота . Лагерите на турбинката са проектирани да работят при идеално нивелирано вътрешно тяло, най малкото отклонение води до шумове и до прецакването им .
 6. И каква е за тебе поуката от това, че преди 5 г. съм търсил 1 гума от нисък клас, защото моята се е спукала ей тъй от нищото ? За мен поуката е, че Убаво евтино няма, ела сега ме накарай да си взема световно неизвестна марка гуми . И за "цакането" на системата не си прав, щях да я цакам по тази логика от темата, ако си бях взел нова Дачия, тя е страхотно съотношение "цена- качество", по нищо не отстъпва на премиум марките, има си и волан, и седалки, и също е ребрандирана, като някои марки гуми дето се изтъкват тук като много добри .
 7. Че смее ли някой да се похвали, нали веднага ще му обяснят колко е тъп и как се е прецакал, защото не си е взел евтини и хубави гуми . Виж само какъв хубав оксиморон са си измислили тези дето цакат системата, "цена- качество" .
 8. Решил си да минаваш на Нексен ли ? То и аз от цялата тема разбрах, че от Нексена по Убаво нЕма . Това Континентали, Дънлопи, Бриджстоуни, Гудиари, все са .
 9. Аааа, не е така . Сега като ги вземеш и за 5 месеца ще си изгубят качествата от седене, и зимъска като ги сложиш изобщо няма да си масон . Мани го тоя негативен опит от преди години и то с летни гуми, Контито си правят едни от най добрите зимни гуми.
 10. Зависи какво очакваш от колата като поведение . Ако търсиш по коНфортна возия- маслени, ако търсиш по стегната возия и стабилност- газови . Също така, газовите са малко по здрави, Монрото например, което ти не харесваш, при официалния вносител маслените са с 2 г. гаранция, газовите с 3 г. И като разхвърляш 100-те лева дето ще дадеш за двата амортисьора на 1095 дни, направо си ти идват безплатни, да не говорим, че те в повечето случаи си я надживяват тази гаранция, в противен случай ти ги сменят безплатно .
 11. Слагай само АТЕ и нищо друго . После внимавай като спираш рЕзко, гледай след теб да е някой с Ауди или Опел, че другите с ТРВ-то не могат да спират и ще те нанижат .
 12. Нищо му няма на ТРВ-то, просто хората предлагащи само АТЕ се стараят всячески да го оплюват и някои хора им се връзват . Иначе като се позамислиш, със спирачни системи АТЕ са само половината коли на Германия, а с ТРВ са половината в света . Същото е и положението с Брембото в БГ, плюе се масово по него, а в същото време като се загледаш в спирачките на повечето бегачки, заложили са точно на него .
 13. Кое скърцане остана, това при въртене на волана на место, или това при преминаване по неравности ? Питам защото няма как при въртене на волана да ти скърца тампон на задното окачване, това скърцане си е от шарнира . Сега предполагам е останало само скърцането при преминаване по неравности .
 14. Скърца ти шарнир на някой от носачите колега, най вероятно на долния преден носач .
 15. Щом имаш излишни пари за "рециклиране", занеси я, тъкмо ще ти натегнат U образната втулка на гребена и тропането ще изчезне .