Jump to content

Отопление на задното стъкло


mitak_1

Recommended Posts

От както съм купил автомобила Б4 - авант, не ми работи отоплението на задното стъкло (и на огледалата). Четох, ровех се, проверих всички предпазители и напреженията на тях, всичко е наред, но ...няма. някой знае ли дали има някъде реле или предпазител на друго място или каква може да е причината.

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дали не е прекъснат кабела на багажника при пантатите на (5-тата) врата, по точно лявата панта, и кабелите които минават покрай нея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За огледалата има една особеност-подгряването им е защитено с предпазител вграден в бутона за пускането им.Ако той е дал фира до тях няма да стига напрежение и няма да подгряват

Редактирано от jordanik
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кабела на вратата на багажника го ремонтирах миналата година и се оправиха  светлините за задна скорост, но проблема с отоплението остана.



Jordanik, благодаря за насочването, но отоплението на задното стъкло и огледалата не се ли пуска едновременно от един и същи бутон?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

........... но отоплението на задното стъкло и огледалата не се ли пуска едновременно от един и същи бутон?

То се пуска от един и същ бутон,но от различни контакти в него и точно във веригата на огледалата има бушон вграден в бутона.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не съм в грешка, това е така само при бутона с вградено реле-време. Няма такъв предпазител при обикновеното бутонче, каквото е по стандарт в В4. Проблем според мен е нагоряла кафява букса под таблото, в конзолата с релетата, по - точно до нея, свързваща бутоните с оперативните вериги. Буксата е двойна, светлокафява на цвят, прегаря един дебел бял проводник или по - точно клемата му.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...