Jump to content

Не мога да запаля колата


Хахо

Recommended Posts

Здравейте!Имам проблем със запалването на колата.Търсих из форумите но не можах да открия нищо.Колата ми е Ауди А3 АГН 125 к.с 96г. със АГУ "РЕГ" Не разбирам много от коли, за това ще обясня точно какво стана.По принцип стартера ми не беше много добре, въртеше бавно, понякога даже не въртеше, но когато изкарам ключа и пробвам отново, палеше.Със нов акумулатор съм.запалих си колата и след като спрях и се пробвах да запаля, не успях.след няколко опита, стартера започна да върти все едно акумулатора е заминал и започна да пуши от стартера и спрях с опитите да запаля.докато опитвах да запаля забелязах, че диодите на ключа на газовото изгасят след 3-4 секунди(д/г когато по принцип колата ми пали). Оправих си стартера, сега е 6.но все оште имам проблем с паленето.не дава признак че иска да запали.Звъннах няколко телефона на газаджии, но докато чуят че газовото ми е РЕГ ми казват да се спасявам и не сам сигурен дали е сварзано с газовото.Колата ми се намира във Варна.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не пускай едно и също на няколко места! Писах ти в другата тема. Стартера върти и не пали или изобщо не завърта стартера?

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 years later...

Извинявам се за мааалкото закъснение с отговора но бях си забравил паролата, а и след като отстраних проблема, бях забравил че съм писал по форумите.Извинявам се за несериозното ми отношение.Та.....проблема беше че стартера върти, но нямаше признаци че колата може да запали нито на бензин, нито на газ.Помня че със смяната на реле проблемът се отстрани но не помня номера на релето.Сега карам А3 1.9 131 к.с.ПД, и при него релето е 109

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...