Jump to content

W-12

Members
  • Мнения

    56
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Пловдив

Последни посетители

848 профилни разглеждания

W-12's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги.Имам спускане на изпускателните колектор около 5 см. Колата е Ауди а3 96г.125к.тип на мотора е agn.Немога да намеря здрав колектор втора ръка. Тук идва и въпроса мога ли да сложа колектор от 1.6 двигател съвместими ли са двата колектора.Благодаря предварително.
  2. Къде го оправи карбуратора колега.Има ли някой от Пловдив да разбира от тях.Дай инфо.
  3. извинявай колега че ти използвам темата,и на мен ми трябват същите но 4бр.ако намериш от някаде пиши на ми на лично съобщение.
  4. Огледалата налични ли са и цена ако може на лично
  5. W-12

    Въпрос за маркучите

    При мен на (Б3 SF) е 8мм. навсякъде.
  6. Колега имах същия проблем,на същия мотор на ауди 80.Оказа се гарнитура на главата.Проверява се като,при студена кола палиш мотора да работи и отвиваш капачката на разширителния съд и гледаш,ако прави балончета е гарнитура.Провери за течове,пак на студен и работещ мотор.Огледай и между главата и блока навсякъде за избил теч.
  7. Здравей.Бравите налични ли са и работят ли?Цена ако може.
  8. Здравей.Решетката и огледалата здрави ли са и цена ако може.
  9. Здравейте на всички.Ще споделя как смених термостата на моята кола и реда на смяна. 1-Източване на антифриза,от долната страна на радиатора има пробка. 2-Откачане на пистовия ремък и генератора;отпускане на обтегача и сваляне на ремъка,като самия обтегач се задържа в отпуснато състояние като се пъхне отвертка в един отвор на самия обтегач.После се сваля и генератора,който е на два болта и се свалят от към ремъка. 3-Сваляне на термостата;става като се развият двата болта на пластмасовия щуцер (сменя се задължително) и се изважда термостата.
  10. W-12

    Странен шум,1.8 20в

    Това и всичко друго което може да се чисти е почистено.За налягане на бензиновата помпа не знам и не съм го мерил.Бензиновия регулатор съм го пробвал дали не е препуска бензин по,маркуч към всмукателния колектор,и там няма теч.
  11. W-12

    Странен шум,1.8 20в

    Това съм го видял,но не ми помага.Всичко е проверено и работи,говоря за дебитомер. Замерих го и с мултицет и дава добър волтаж,което ме навежда на мисълта че няма проблем с буксата и кабелите.
  12. W-12

    Странен шум,1.8 20в

    Малко обновление по темата.Почистих дросел клапата (стана като нова) която не беше много мръсна и отидох при един комшия да я закачим на компа да видим какво се случва.Изкара 3 грешки:18010-+30 voltage,17916-lide control system;upper regulation limit reached,16486-mass or volume air flow circuit low lnput.След изтриване не се появиха повече.Човека ми каза че били някакви непостоянни и са защото съм откачил акумулатора при чистенето на дросела.Мен ме притесняват тия грешки и не вярвам да са зареди откачане на акумулатора.Според мен са свързани и има проблем за тяхната поява.Някой може ли да ми каже точното тълкувание на тези грешки и къде да започна да търся виновника за тяхната поява.Благодаря предварително.
  13. W-12

    Странен шум,1.8 20в

    Няма развитие по темата с дросела,защото не мога да намеря здрав и читав изпускателен колектор (моят е спукан) и трябва първо него да сменя.
  14. W-12

    Странен шум,1.8 20в

    Здравейте отново.Знаете ли,дали изпускателните колектори на всички 1.8 20в(БЕЗ ТУРБО) са еднакви?Не мога да намеря такъв колектор за AGN.Намирам от други кодове двигатели 1.8.В дилема съм.Чудя се дали да го заварям и да видя какво ще стане.
  15. W-12

    Странен шум,1.8 20в

    Малко обновление по темата.Направих,теста за който,колегата lceHeart е описал в по -горен пост.На равна улица без газ и с плавно отпускане на съединителя колата потегля без проблем,но при отпускане на съединителя като при тръгване с газ колата пак тръгва,но претриса.При обстоен преглед на картерната вентилация не открих проблем,но видях сериозен теч на масло под обтегача на веригата на валовете.Забелязах също и че изпускателния колектор спукан и има сцепено около 2-3см
×
×
  • Create New...